Artikelpromotie
Image default
Hobby en vrije tijd

Steps zijn ideaal om stress in het stadsverkeer te vermijden.

Zou je graag steps voor volwassenen kopenMaar twijfel je of dit echt ideaal is voor woon-werkverkeer? Vergeet in de file te staan ​​of de hele stad uit te kammen op zoek naar een parkeerplaats. Steps zijn ideaal om stress in het stadsverkeer te vermijden. 

Gebruik je step om je op werkdagen door de stad te verplaatsen, of pak hem in je auto om mee te nemen naar het strand of een andere populaire bestemming in het weekend. Met steps kun je verder weg parkeren dan normaal, en dan gewoon het laatste stuk inrijden. In veel Europese landen, zoals Italië, is maar liefst 50% van de verplaatsingen in de binnenstad minder dan 5 km. Als je te maken hebt met dergelijke korte afstanden, is het snelste vervoermiddel vaak een step of een fiets. De meeste berijders vinden een step met 12-inch wielen, vooral opvouwbare steps, het beste werken voor woon-werkverkeer. 

Heb ik een step nodig met grote of kleine wielen?Wendbaarheid, draagbaarheid en soepel rijgedrag worden grotendeels bepaald door de wielmaat. Als u een step met kleine wielen kiest, zul je genieten van de grotere wendbaarheid. Je kunt obstakels, zoals hobbels, stenen en kleine kinderen die je in de weg springen, gemakkelijker vermijden. Aan de andere kant laat een step met grotere wielen je soepel en met meer comfort over kasseien, kuilen en stoepranden glijden. Dat maakt een step kopen met grote wielen ook beter voor hogere snelheden.

Over het algemeen raden we je aan een step met grote wielen aan te schaffen als je voornamelijk van plan bent om korte stadsritten te maken of uitstapjes buiten de stad te maken. Je hebt ook meer controle over het rijden. Als je het meeste in de stad rijdt, dan wil je een behendige scooter met wielen van 16 inch of kleiner. En als je weet dat je je step in het openbaar vervoer gaat gebruiken, heb je 12 inch wielen of kleiner nodig, zodat je hem gemakkelijk in een tas kunt stoppen en in kleine ruimtes kunt plaatsen. Ga voor  de juiste step kopen altijd naar een stepspecialist of bekijk hun aanbod online. Ook voor steps voor kinderen kopen of e-steps kopen ga je naar zo’n online shop.