Artikelpromotie
Image default
Hobby en vrije tijd

Kinderpaintball iets voor uw kinderen?

Steeds meer paintball centra’s bieden het aan, kinderpaintball. Zo ook Paintball Centrum de Unit. Dit is een paintball centrum in Ede welke al jaren lang paintball arrangementen aanbiedt tegen een scherpe prijs. Maar nu bieden zij ook arrangementen aan voor kinderen. Genaamd kinderpaintball. Dit is een paintball arrangement die de kinderen ook de kick kunnen geven welke volwassenen al jaren lang ervaren. Lees in deze blog meer over kinderpaintball en over Paintball Centrum de Unit.

Kinderpaintball bij Paintball Centrum de Unit

Bij kinderpaintball kan je naast normaal paintball ook een arrangement nemen speciaal voor de kleine / jonge gast. Onder de leiding van een marshal zal de groep kinderen paintball gaan spelen. Zij spelen dan paintball met een speciaal geweer. Deze vuurt namelijk niet af door middel van luchtdruk, maar door een veersysteem. Hierdoor zullen de kinderen het paintballen alleen maar als leuk ervaren en gaan ze zonder enige pijn het centrum uit. Naast dat er een mashal aanwezig zou zijn om de kinderen te begeleiden en van een uitleg te voorzien zal er ook een ouder aanwezig moeten zijn. Deze mag mee doen, maar mag ook onder het genot van een heerlijke kop koffie toekijken hoeveel plezier de kinderen beleven van dit paintball arrangement. Het standaard arrangement duur zo’n 2 uur. Hierin heeft ieder kind 50 paintball’s en kunnen ze onbeperkt ranja drinken. Het arrangement is voor 6 personen. Naast het standaard arrangement zijn er ook nog speciale arrangementen. Waaronder het kinderpaintball friet arrangement. Dit arrangement bestaat uit het standaard arrangement, met 50 paintball’s en een frietje, snack en een sausje naar keuze. En natuurlijk onbeperkt ranja!

Wilt u nou meer weten over deze arrangementen neem dan eens een kijkje op: paintballcentrumdeunit.nl/2087/Kinderpaintball-prijzen. Hierop vindt je nog meer informatie en kan je direct online boeken. Het arrangement is leuk voor de familie, kinderfeestjes en familiedagen. Het is onvergetelijk hoeveel lol de kinderen hebben op deze dag!