Artikelpromotie
Image default
Winkelen

Energietransitie te duur? Valt mee! Denk eens aan een nieuwe elektrische boiler of cv.

Energietransitie te duur? Valt mee! Denk eens aan een nieuwe elektrische boiler of cv.

Mensen die hun hakken in het zand zetten tegen het klimaatakkoord vanwege de mogelijk hoge kosten die daaraan verbonden zouden zijn, zijn niet voldoende op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en lage aanschafwaarden op het gebied van elektrisch aangedreven apparatuur.
Er zijn namelijk genoeg zeer betaalbare alternatieven te vinden om op een duurzame manier je huis en je water te verwarmen.

Om de CO2 uitstoot te verminderen door iedeeen te verplichten van het gas af te gaan is inderdaad niet zo maar gerealiseerd. Daarom is van belang te weten, zeker op dit moment, hoe je dit op een zo voordelig mogelijke manier kunt doen. Het hoeft echt niet zo kostbaar te zijn als gedacht.

Op de website van elektrischeboiler.eu vertellen ze je met alle liefde en know how over hoe je de energietransitie makkelijker en goedkoper kunt maken. Zij verkopen al vele jaren elektrisch aangedreven apparatuur zoals; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s, combi cv’s maar ook anti- kalk magneten...

 

 

 

 

Het is een duidelijke, overzichtelijke website, zeer scherpe prijzen met eigen import en voorraad, snelle levering en producten van hoge kwaliteit.

Nederlandstalige handleidingen van elk product kun je gewoon downloaden van de site, duidelijke opsomming van de specificaties en handige opties die je eenvoudigweg aan kunt vinken.

Op werkdagen zijn ze altijd telefonisch bereikbaar voor al je prangende vragen of je gaat naar de showroom / afhaaldepot. Zo kan je alle producten komen bekijken en desgewenst direct meenemen en zal je deskundig geholpen worden door vakmensen.

 

Diverse merken elektrische boilers.

De energiezuinige boilers van het merk Wesen om er maar een voorbeeld te noemen, zijn zelflerend en hebben een diepte van maar 27 centimeter, hierdoor passen ze veelal gemakkelijk in een keuken- of badkamerkastje. De boilers van Wesen hebben bovendien een anti-legionella functie.

Een ander A- merk op deze website is Ariston
Dit merk heeft heeft boilers met energielabel B en zijn voorzien van een ECO stand waardoor je aanzienlijk bespaart op de energiekosten.

De boilers van het merk DAT zijn ook van uitstekende kwaliteit. Voorzien van een extra dikke isolatiewand en dubbele tanks zodat het water in de tanks vlug warm is en ook nog eens super lang warm blijft.

Nog een top merk; Lemet. Deze elektrische boilers worden net als de rest in Europa vervaardigd en ook dit merk heeft een ECO modell, helemaal computergestuurd en hij meet zelf wanneer het tijd is om het water op te warmen en wanneer juist niet, omdat de boiler je huishoudgewoontes registreerd. Zo blijft de boiler niet onnodig continue verwarmen.

CV ketels zijn er ook, deze komen van het merk Eltherm. De elektrische CV’s zijn zeer energiezuinig door de microprocessor gestuurde elektronica, zo bespaar je maximaal op de energiekosten en maken het mogelijk voordelig te genieten van langdurig comfort en heb je nagenoeg geen onderhoudskosten.

Op de website van elektrischeboiler.eu staat een handige on-line calculator die je kunt invullen.
Zo kom je er eenvoudig achter welke cv of boiler je nodig hebt.

Dus, geen angst voor de kosten, kijk eerst eens goed naar de mogelijkheden en profiteer juist van de ontwikkelingen.

https://elektrischeboiler.eu/