Artikelpromotie
Image default
Horeca

Verse kokosnoten bij jou op het bedrijf?

Met dit hete weer kan iedereen wel wat verfrissing gebruiken.

En weet je wat nou nog hydraterender is dan water: Juist! Verse jonge thaise kokosnoten.

Je kent ze misschien wel als je op reis bent geweest naar Azië, die heerlijke groene kokosnoten die ze op elke hoek van de straat ter plekke voor je openhakken. En die jij dan lekker in het zonnetje op drinkt.

Nu kan je die verse kokosnoten ook naar je werk laten komen. Je kan namelijk een kokosnotenbar huren!

Dit is een concept van twee ondernemers die zichzelf in Azië door de streetfoodcultuur aldaar hebben laten inspireren. Ze willen op een makkelijke en toegankelijke manier voor iedereen gezond leven beschikbaar maken. Verse kokosnoten zijn daarvoor ideaal. 

Maar waarom zijn deze kokosnoten zo gezond vraag je je misschien af. Het water in de jonge kokosnoot is één van de hoogste bronnen van elektrolyten, die weer verantwoordelijk zijnvoor het hydrateren van het lichaam zodat de spieren en zenuwen naar behoren kunnen functioneren. Kijk is natuurlijk scoren!

Verder brengen kokosnoten natuurlijk direct een tropische sfeer met zich mee. Als je zo een bar huurt dan komt deze altijd met een bartender die alle kokosnoten vakkundig voor je openhakt. Dat zal zeker bekijks trekken. Daarna worden de kokosnoten geserveerd met een partje limoen, een bamboe rietje en eventueel wat crushed ice erin.

Voor de tarieven kan je het beste even contact opnemen met Shakes on Wheels. Zij vertellen je graag alles over de mogelijkheden. En op hun website vind je hun volledige aanbod. Zo zijn ze ook gespecialiseerd in smoothies.

Hun concept richt zich voornamelijk op bedrijf vanaf groepen van ongeveer 50 personen. Ze komen door het hele land! Neem dus vooral een kijkje op hun website en laat je inspireren!

 

 

 

https://shakesonwheels.nl