Artikelpromotie
Image default
Horeca

Elektrische anti-kalk boilers voor gezonder, schoner en zachter water.

Elektrische anti-kalk boilers voor gezonder, schoner en zachter water.

Je kent het wel, kalkaanslag in je huishoudelijke apparaten, zeker in de waterkoker is dit goed te zien. Ook als je merkt dat het water langzamer dan gebruikelijk door de kranen stroomt, is dit zo goed als zeker veroorzaakt door kalk in je boiler. Wil je de boiler schoonmaken moet dit met de grootste precisie gebeuren en het liefst door een vakman/vrouw en dat is vrij prijzig. Dus is het verstandiger gewoon een anti- kalk boiler te kopen. 

En wil je helemaal up to date zijn, koop dan meteen maar een elektrische boiler met anti- kalk functie. Zo bespaar je maximaal op de energie- en onderhoudskosten, zullen al je elektrische huishoudelijke apparaten langer mee gaan en ben je al een stapje dichterbij een all electric huishouden. Want dat is toch de toekomst, voor 2050 moeten alle huishoudens namelijk van het gas af zijn.

En niet alleen dat, maar zo geniet je ook van schoner, gezonder en zachter water. 

De allernieuwste elektrische boiler van het bekende merk DAT, de DAT ECO Premium is zo’n boiler. De DAT ECO Premium heeft dus een anti-kalk functie, wat de boiler zelf ook een langere levensduur biedt.

De DAT ECO Premium elektrische boiler is voorzien van verwarmingselementen met een droge weerstand. De verwarmingselementen niet meer kunnen worden aangetast door de aanwezige kalk in het water omdat de elementen niet in contact kunnen komen met het water en zodoende ook niet meer aangetast kunnen worden, zo hoeven ze ook niet meer vervangen te worden. Handig!

De nieuwste DAT elektrische boiler is uitgerust twee tanks wat ervoor zorgt dat er minder warmteverlies plaats zal vinden en warmt sneller op omdat er minder menging met het koude water is.

De boilers zijn te koop op de super overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu en zij weten ze als geen ander wat de consument nodig heeft en hechten bovendien zeer veel waarde aan goede en solide kwaliteit.

De producten van DAT worden in Europa gemaakt en vandaag bestelt is morgen in huis. De boilers zijn super scherp geprijst doordat er groot wordt ingekocht.

Ga eens kijken op de website van elektrischeboiler.eu en doe er je voordeel mee!

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/