Artikelpromotie
Image default
Internet marketing

Promotie op Instagram: advertenties van bloggers

online marketing books

Instagram is een enorm sociaal netwerk waar iedereen ernaar streeft om langer in de TOP te blijven en meer geld te verdienen. En via een groot aantal kanalen om winst te maken, nemen advertenties van populaire bloggers actieve promotieposities in.

Elke dag groeit het aantal bloggers, en daardoor wordt de concurrentie groter. Het lijkt erop dat de keuze eenvoudiger is: als je van badkleding houdt, kies dan voor een blogger met een mooi figuur. Ook als u kinderproducten vertegenwoordigt, solliciteer dan natuurlijk voor advertenties in het profiel van Insta-Mom. Ik wil niet kiezen!

Maar hoe kunt u onder de meerderheid een persoon vinden die ermee instemt u eerlijk, effectief en tegen een redelijke prijs advertentieservices te bieden?

De Instagram-reclamewereld groeit. Als het eerder genoeg was om abonnees te winden en berichten te publiceren “Hallo, Instamir!”, Nu is dit niet genoeg. Bloggers die van hun profiel een grote markt maken, hebben uiteindelijk slechts een segment van kieskeurige klanten die niet het gewenste resultaat behalen.

De rangschikking van berichten op Instagram deed ook de truc. Tot voor kort was het mogelijk om op een goed moment een bericht te plaatsen en viel er veel aandacht op jou, maar nu is dit geen garantie voor succes. Voor een blogger hebben er maar weinig een groot aantal abonnees – het is belangrijk dat het publiek op elkaar inwerkt en feedback geeft.

Ervaren Instagram-gebruikers geven hun voorkeur aan gerichte advertenties, maar de een bemoeit zich niet met de ander.

Wat zijn de voordelen van adverteren voor bloggers:

Ruilhandel mogelijkheid. Ruilhandel is de uitwisseling van goederen of diensten. In ons geval wint de klant door geen echt geld uit te geven, maar het product / de dienst terug te geven. En de blogger krijgt dit product / dienst en deelt zijn mening. Ruilhandel moet natuurlijk van gelijke waarde zijn.

Publiek vertrouwen. Voordat u advertenties bestelt, is het de moeite waard om de blogger en zijn publiek te analyseren. Als hij actieve lezers heeft die geïnteresseerd zijn in zijn mening en deze respecteren, luisteren ze naar de aanbevelingen. Adverteren met een gerenommeerde blogger is ook een beeld en herkenning.

Keuze van kosten. Dit wil niet zeggen dat adverteren voor bloggers goedkoop is, maar de concurrentie bloeit. Hij kan altijd een voordelig aanbod vinden.

De keuze van de vorm van samenwerking. Advertenties kunnen worden geplaatst op profiel / verhalen / gezamenlijke wedstrijden; hetzelfde bericht kan een dag of voor altijd worden gepost. Niet alleen de prijs, maar ook de effectiviteit van adverteren hangt af van deze feiten.

Nadelen van adverteren:

Dood publiek. Abonnementen en likes kunnen gewoon worden beëindigd. 100.000 abonnees van een blogger garanderen niet hetzelfde aantal gebruikers dat naar uw profiel komt. Volgens statistieken wordt uw bericht door ongeveer 30-40% van het publiek gezien. Analyseer om geen geld te verspillen. – De blogger is ook een persoon. Mensen hebben vaak stemmingswisselingen. Het is mogelijk dat een blogger een bericht op het verkeerde moment plaatst / in paniek raakt of verdwijnt. Niemand is hier immuun voor.

Een groot aantal profieladvertenties is niet goed. Als een blogger alles op een rij adverteert, is het onwaarschijnlijk dat abonnees hem onvoorwaardelijk vertrouwen, respectievelijk zullen ze gewoon langs je product gaan.

De kosten van adverteren kunnen niet alleen worden toegeschreven aan de plussen. Hoewel het moment relatief is, zijn er bloggers met prijskaartjes van 100.000 euro voor elke 100.000 abonnees (dit is de gemiddelde prijs), en het komt voor dat een account met een publiek van 80-120.000 en de advertentiekosten niet hoger zijn dan 10.000 euro. Wie maakt wat uit!

Hoe vind je “jouw” blogger?

Het belangrijkste is om uw doelgroep te kennen. Bereid onderweg uw profiel voor op de komst van “gasten”. Wanneer u advertenties bestelt bij een blogger, betaalt u niet voor het aantal abonnees / bestellingen dat is binnengekomen, u betaalt voor views. Het resultaat van adverteren hangt alleen af ​​van uw interessante inhoud en wat de aandacht van de abonnee trekt.

Concentreer u bij het bladeren door bloggers op zijn publiek, dat wil zeggen voor wie en waarover hij schrijft. Zoek allereerst naar een profiel met een soortgelijk onderwerp.

Kies een blogger niet op basis van het aantal abonnees, maar op basis van publieksactiviteit. (opmerkingen, reacties, likes); Er zijn profielen met een klein publiek, smallere onderwerpen, maar met hectische activiteit. In dit geval werkt de advertentie beter omdat het publiek de auteur waardeert.

Bekijk hoe andere gesponsorde berichten hebben gereageerd.

Wees een redelijk veeleisende klant. Bespreek vooraf alle details: de tijd en duur van het vasten; tekst en foto voor plaatsing.

Adverteren van bloggers is slechts één manier om reclame te maken op Instagram. Nu ben je gewapend met informatie en maak je zeker de juiste keuze!

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram marketing 2020 marketing book

https://marketingbook.shop