Artikelpromotie
Image default
Verbouwen

Weldadig douchen en toch besparen

Weldadig douchen en toch water besparen.

 

Het is mogelijk met de ECO Wellness douchekop!

Iedereen is natuurlijk dol op lekker douchen, na het sporten of in de ochtend om even wakker te worden, of gewoon als het koud is buiten even heerlijk onder de warme douche.

Maar iedereen is niet dol op een hoge energie en water rekening. Daarom is er nu een alternatief voor een gewone douchekop.

Een stortdouche is eigenlijk niet meer van deze tijd. Het water dat er verspilt wordt is gewoon te veel. Een gewone douchekop is prima, maar het kan altijd beter! En zuiniger en dat hoeft nog niet te betekenen dat je dan zou moeten inboeten op comfort.

Bij de ECO Wellness douchekop zit in het handvat een klein gaatje, vanuit dit gaatje wordt er lucht meegezogen in het water. Zo simpel. Maar wel goed voor een besparing tot wel 30%. 

Zo onstaat er een turbulentie die dan weer een versnelling veroorzaakt van de doorstroom van het water.

Op die manier kan er dus tot wel 30% minder water worden verbruikt zonder dat je ook maar iets van verschil merkt van een traditionele douchekop.

De ECO Wellness douchekop maakt het verschil door middel van het inwendige ontwerp van de douchekop en de vorm van de spuitkoppen.

Bovendien is het ook nog eens stukken beter voor je huid en je haar. Het water is veel zachter.

 

 

Kortom, mocht u toch toe zijn aan een nieuwe (en dan het liefst waterbesparend natuurlijk) douchekop, kijk dan een op de website van elektrischeboiler.eu. Zij verkopen niet alleen douchekoppen, maar tal van groene vondsten. Zo zijn er elektrische boilers, elektrische CV’s, combi CV’s, zonneboilers, elektrische kachels, luchtcollectoren, doorstroomapparaten, warmte pompen en nog veel meer. Plus uitgebreide informatie en Nederlandstalige handleidingen. Hoe handig is dat?

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/accessoires/service-onderdelen/