Artikelpromotie
Image default
Winkelen

Goedkoop shirt bedrukken

Goedkoop shirt bedrukken 

Als je op zoek bent naar een website waar je goedkoop een shirt kan bedrukken dan ben je bij Voordeel Shirts aan het juiste adres. Bij Voordeel Shirts kan je verschillende soorten shirts laten bedrukken met een logo, tekst of afbeelding. De shirts zijn er in veel verschillende kleuren te bestellen en zijn ideaal om te bestellen als werkshirt, shirt voor een vrijgezellenfeest of om als cadeau aan iemand te geven. Als werkgever wil je dat je personeel er verzorgd uitziet en een werkshirt kan daar aan bijdragen. Elke werknemer loopt in hetzelfde shirt en zo is het voor de klanten makkelijk te zien wie de medewerkers binnen uw bedrijf zijn. Via Voordeel Shirts kan je goedkoop shirts laten bedrukken en hoe meer je er besteld hoe meer korting je krijgt. Als bedrijf is het dus zeer interessant om shirts te laten bedrukken.

Kwantumkorting

Bij het bestellen van grotere hoeveelheden krijg je kwantumkorting bij Voordeel Shirts. Bij 10 stuks krijg je al 10% korting, bij 25 stuks 15% korting, bij 50 stuks 25% korting, bij 100 stuks 30% korting en bij het bestellen van 250 stuks of meer krijg je al 40% korting. Het is dus zeer interessant om grotere aantallen te bestellen, want hoe meer je besteld hoe groter de korting wordt die je krijgt. 

Shirt ontwerpen

Het ontwerpen van het shirt gaat eenvoudig via de ontwerptool op de website. Eerst kies je een kleur voor het shirt dat je wilt laten bedrukken en vervolgens de maat. Hierna kan je gaan beginnen met het ontwerpen van het shirt. Je kan ervoor kiezen om de voorkant of achterkant te laten bedrukken of zelfs beide kanten. Hierna kan je in de ontwerptool een tekst, afbeelding of logo toevoegen aan het shirt. Het ontwerpen is erg eenvoudig en na het uploaden van een logo of afbeelding wordt het nog gecontroleerd door Voordeel Shirts, zodat het bij het drukken mooi eruit komt te zien. Bekijk de website voor alle andere kledingstukken die bedrukt kunnen worden. 

 

https://www.voordeel-shirts.nl/