Artikelpromotie
Image default
Auto’s en Motoren

Jong gebruikte auto’s

Slim zakelijk rijden? Steeds meer ondernemers gaan voor jong gebruikte auto’s!

Jong gebruikte auto’s als alternatief
Zakelijk rijden is voor veel mensen met een eigen bedrijf een aandachtspunt. Vooral als zzp’er of beginnende ondernemer kan een eigen auto rijden voor de zaak financieel een uitdaging zijn. Je hebt bij de opbouw van jouw onderneming of eenmanszaak al opstartkosten genoeg. En een leaseauto of een (relatief) nieuwe bedrijfswagen is dan een behoorlijke aankoop. Om deze reden zijn er steeds meer (startende) ondernemers die kiezen voor jong gebruikte auto’s. Wat zijn jong gebruikte auto’s voor soort wagens en welke voordelen heeft het kopen van jong gebruikte auto’s voor ondernemers?

Kenmerken van onze tweedehands auto’s
Als zzp’er of jonge ondernemer is de keuze voor onze jong gebruikte auto’s een slimme zet. Onze gebruikte zakelijke auto’s en bedrijfswagens zijn altijd jonger dan twee jaar en hebben sowieso niet meer dan 30.000 kilometers op de teller staan. Dit betekent een nagenoeg nieuwe auto rijden als ondernemer. Voor een aantrekkelijk bedrag! De grootste afschrijving van auto’s vindt namelijk plaat in de eerste twee jaar na de oplevering. Die kosten ben je dus niet kwijt als je kiest voor één van onze jong gebruikte bedrijfsauto’s. Terwijl je tegelijk wél in een bedrijfsauto rondrijdt die er als nieuw uitziet en waarmee je altijd en overal representatief voor de dag komt.

En hier profiteer je van als je voor een van onze auto’s kiest
De voordelen van jong gebruikte auto’s zijn evident: je kunt voordelig rondrijden in een auto die niet meer dan 2 jaar oud is. En dat is een stuk voordeliger dan de aanschaf van een compleet nieuwe bedrijfsauto, terwijl je wel in een moderne en comfortabele auto rondrijdt waar je trots op kunt zijn. Omdat de kilometerstand met een maximum van dertigduizend altijd laag is, heb je een grote kans dat de onderhoudskosten / apk-kosten de eerste jaren enorm meevallen. Kort gezegd ga je met een jong gebruikte wagen dus voor een luxe zakelijke auto, die betaalbaar is en naar verwachting lage onderhoudskosten heeft in de komende jaren. Zo houd je als ondernemer veel geld over, dat je uiteraard wel beter kunt besteden!