Artikelpromotie
Image default
Auto’s en Motoren

Volkswagen Caddy nu voordelig online leasen

Een Volkswagen Caddy leasen is een perfecte keuze voor een zpp’er of mkb’er. Als ondernemer is het soms nodig om op één dag verschillende plekken te bezoeken om klanten te kunnen zien. Het is natuurlijk mogelijk om zelf een auto aan te schaffen bij de dealer, maar als ondernemer kan het stukken voordeliger zijn om een Volkswagen Caddy te leasen. Bij het leasen van een auto heb je veel financieel voordeel. Een gedeelte van de kosten die je normaal zou moeten betalen bij reparaties of onderhoud wanneer je een auto hebt aangeschaft, zit al bij de lease prijs van de Volkswagen Caddy inbegrepen.

Met Volkswagen Caddy leasen makkelijk geld besparen

Bij het leasen van een Volkswagen Caddy kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Onder andere de wegenbelasting en de kosten van de verzekering zijn deel van jouw vaste bedrag wat je maandelijks betaalt. Daarnaast is het restwaarde risico wanneer jouw auto klaar is voor vervanging, niet aanwezig. Als je online een Volkswagen Caddy leaset heb je nog meer prijsvoordeel. Als online bedrijf gespecialiseerd in het leasen van auto’s, hebben wij te maken met zeer lage overheadkosten. Autodealers en leasemaatschappijen rekenen daarentegen hogere overheadkosten. Deze kosten komen bovenop de prijs die je al moet betalen als je je eigen auto aanschaft. Wij kunnen de Volkswagen Caddy daarom voor een relatief lagere prijs aanbieden.

Geen kopzorgen onderweg VW Caddy leasen

Als ondernemer ben je vaak in eigen land en buitenland onderweg. Soms heb je een meeting waar je uren voor moet rijden. Het is erg prettig dat je dan kunt rekenen op 24-uurs hulpverlening wanneer er een mankement zou optreden. Daardoor heb je minder kopzorgen en kun je al je energie stoppen in jouw onderneming. Het zakelijk leasen van de Volkswagen Caddy is nog nooit zo eenvoudig en voordelig geweest als het nu is.  

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen