Artikelpromotie
Image default
Beauty en verzorging

De voordelen van een ooglidcorrectie

Aankomende week zal ik een ooglidcorrectie ondergaan bij Ooglift, ik ben er dusdanig enthousiast over dat ik besluit er nu al over te gaan schrijven. Ik heb namelijk al veel ervaringen van anderen gehoord en hiervan ook de resultaten gezien op de website, deze staat vol met foto’s van ogen voor de ooglidcorrectie en hierna, het is bizar om te zien wat voor een verschil een zo’n vrij simpele behandeling kan hebben. Dit is ook de reden dat ik ervoor gekozen heb om een ooglidcorrectie te doen, ik kan geen foto’s laten zien, maar zo zal ik jullie toch een beeld proberen te geven van wat er te wachten staat bij een ooglidcorrectie.

Een ooglidcorrectie, de pluspunten

Er zijn maar weinig mensen die ervoor kiezen om een ooglidcorrectie te laten doen, dit omdat er slechts enkelen zijn die bekend zijn met de voordelen. Ik noem ze even. Ten eerste zorgt een ooglidcorrectie ervoor dat uw zicht in de meeste gevallen een stuk beter wordt, zo komt het bij veel mensen voor dat de oogleden over het oog heen hangen waardoor het zichtveld kleiner, vooral smaller, wordt. Een ander groot voordeel is dat u er altijd een stuk wakkerder uit ziet in uw gezicht. Als de oogleden naar beneden vallen komt het er al snel uit te zien dat iemand er moe of niet scherp uitziet. Bij een ooglift wordt het stuk huid wat te ver naar beneden hangt weggehaald en komen de ogen meer op de voorgrond.

Kortom…

Ik heb u hier alleen nog maar iets verteld over de voordelen wat betreft het resultaat, echter is de intensiteit van een ooglid behandeling bij Ooglift ook minimaal en stelt dit eigenlijk weinig voor. U wordt verdoofd en een half uurtje later zit de behandeling er weer op. Een week later komt u weer terug op hetzelfde adres en laat u de hechtingen verwijderen, hierna staan u oogleden mooi in positie en zijn er weinig wondjes te zien van de operatie, in ieder geval geen littekens. Ik adviseer u om eens een kijkje te nemen op de website van Ooglift, hier vindt u veel meer informatie en foto’s, u kunt natuurlijk ook opbellen en dan uw vragen stellen.