Artikelpromotie
Image default
Marketing

Wat is Channable en Crawlen?

Als je bezig bent met het optimaliseren van je website en het vergroten van je online bereikbaarheid, dan kunnen termen als Channable en Crawlen zomaar opduiken. Maar wat betekenen deze termen nu eigenlijk? In deze blog zullen we dieper ingaan op de betekenis van Channable en Crawlen, de voordelen van Channable op jouw website en enkele voorbeelden van Channable en Crawlen. Daarnaast zullen we enkele veelgestelde vragen beantwoorden om je een vollediger beeld te geven van deze belangrijke aspecten binnen het online ondernemen.

Channable is kort gezegd een tool waarmee online verkopers hun producten gemakkelijk kunnen beheren en verkopen via verschillende kanalen zoals Amazon, bol.com en Marktplaats. Door gebruik te maken van Channable kun je je productinformatie beheren en optimaliseren voor elke verkoopkanaal. Dit kan enorm veel voordelen opleveren voor jouw website. Zo zorgt dit niet alleen voor een professionelere uitstraling van je producten, maar dit zorgt ook voor meer vertrouwen van de potentiële klant in jouw website. Daarnaast zorgt het gebruik van Channable ervoor dat er minder fouten worden gemaakt en wordt het proces van beheren en verkopen vereenvoudigd.

Het Crawlen van je website gaat over het doorzoeken van je website door zoekmachines zoals Google. Crawlen is een belangrijk aspect van zoekmachineoptimalisatie (SEO) omdat hoe beter jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, hoe makkelijker het wordt voor mensen om je website te vinden via een zoekopdracht. Voor een goede Crawling is het belangrijk dat je website gebruiksvriendelijk is en vol staat met relevante content. Dit bevordert de indexatie en ranking in zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Met andere woorden: hoe hoger de crawlrate op je website, hoe hoger de kans dat jouw website bovenaan komt te staan in zoekresultaten.

Enkele voorbeelden van Channable zijn er in overvloed. Zo kun je bijvoorbeeld via Channable meerdere advertenties promoten op verschillende verkoopkanalen, hierdoor bereik je veel meer potentiële klanten. Via Channable kun je ook automatisch je producten uploaden en bijwerken, hierdoor bespaar je veel tijd op administratieve processen en kun je je focussen op belangrijker zaken zoals het verbeteren van de interactie met de klant en de kwaliteit van je producten.

Veel gestelde vragen en antwoorden over Channable luiden als volgt:

  • Ja, je kunt diverse verkoopkanalen toevoegen in Channable.
  • Nee, er is geen technische kennis nodig om Channable te gebruiken.
  • Ja, je kunt Channable combineren met andere tools zoals Google Analytics en AdWords.
  • En tenslotte: Ja, er zijn diverse prijsplannen beschikbaar voor Channable te kiezen waarin je het plan kunt kiezen dat bij jouw website past.

Conclusie:

In deze blog hebben we ingegaan op de betekenis van termen Channable en Crawlen, de voordelen van Channable voor jouw website en enkele voorbeelden van hoe je Channable kunt gebruiken op je website. Wij hopen dat je na het lezen van deze blog meer inzicht hebt in hoe Channable en Crawlen werken en hoe je deze het beste kunt inzetten voor jouw website. Door deze tools op de juiste manier te gebruiken, kun je namelijk veel tijd en moeite besparen, terwijl je tegelijkertijd je website (en producten) naar nieuwe hoogtes tilt.