Artikelpromotie
Image default
Sport

Samshield toont zich wederom toonaangevend binnen de ruitersport

De ruitersport is constant in ontwikkeling. Nieuwe technieken worden ontwikkeld door producenten en ontwerpers van rijkleding. Samshield is één van de meest toonaangevende merken en biedt ruiters een uitzonderlijke combinatie van comfort, veiligheid en stijl. Met een outfit van Samshield voel je je zelfverzekerd. Of je nu een wedstrijd hebt of gewoon op de manege voor je paard zorgt en aan het trainen bent. Naast Samshield zijn er nog een aantal merken die je zeker niet over mag slaan bij het kiezen van je nieuwe rijoutfit. In dit artikel meer daarover.

Samshield cap: het neusje van de zalm

Van alle Samshield kleding is de Samshield cap misschien wel de meest bekende. De uitzonderlijke veiligheid van de cap wordt geroemd binnen de gehele ruitersport. Een helm kan speciaal voor jou op maat gemaakt worden, wat een perfecte pasvorm garandeert. Daarbij is Samshield op ingenieuze wijze met het ontwerp omgegaan zodat luchtstromen door de helm heen gaan. Het gevolg is een helm die altijd koel blijft en voorkomt dat je onder je cap gaat zweten of jeuk krijgt. Je draagt de Samshield cap dan ook comfortabel de hele dag door, je merkt nauwelijks dat je hem draagt!

Deze merken mogen niet ontbreken in je garderobe

Naast Samshield kleding zijn er nog een paar merken die met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken en dus niet mogen ontbreken in de garderobe van een toegewijde amazone. Een Vestrum rijbroek is een echte aanrader omdat het design en comfort tijdens het rijden subliem met elkaar combineert. En over comfort gesproken, wat dacht je van de uiterst knusse collectie van PS of Sweden. Dit merk ontwerpt overigens niet alleen kleding voor de ruiter maar heeft ook verschillende items ten behoeve van het rijdier.