Artikelpromotie
Image default
Sport

3 tips voor goedkope sportprijzen voor voetbaltoernooien

Voetbal is met stipt de nummer 1 volkssport van Nederland. De KNVB telt in Nederland maar liefst 1,2 miljoen leden. Dat is net zoveel als de leden van de KNGF (golf), de KNLTB (tennis) en de KNHB (hockey) bij elkaar! Veel Nederlands groeien dan ook van kleins af aan op met voetbal en het wordt in alle lagen van de bevolking gespeeld. Van de toppers in de Eredivisie tot de kelderklasse en het bierteam op zondag. Ook de jeugd is druk aan het voetballen. In de competitie, tijdens schooltoernooien en gewoon lekker op straat.

En bij iedere wedstrijd horen natuurlijk leuke sportprijzen. Maar niet iedere organisator heeft een groot budget. Maar geen zorgen, met de tips uit dit artikel zorg bij ieder budget voor een leuke prijs voor iedere voetballer!

Een wisseltrofee, drukt te kosten en straalt toch luxe uit

Een wisseltrofee is vaak een grote bokaal of beker die ieder toernooi wordt uitgereikt aan de winnaar. In tegenstelling tot andere sportprijzen gaat het hier steeds om dezelfde trofee. Het enige dat je hoeft te veranderen is het plaatje op de voet met de naam van het winnende team en de datum. Een wisseltrofee is vaak wel wat duurder maar omdat je hem veel langer kunt gebruiken vallen kosten op lange termijn een stuk lager uit!

Een voetbalsleutelhanger als blijvend aandenken

Een voetbal sleutelhanger is klein, makkelijk uit te reiken en een blijvend aandenken aan het toernooi of de wedstrijd. Je kunt sleutelhangers zelfs personaliseren met de naam van het team of het toernooi erop. Iedere keer dat iemand zijn sleutels pakt wordt hij of zij herinnerd aan een gezellige en sportieve dag!

Goedkope medailles die je in grote oplagen kunt bestellen

Dankzij moderne productietechnieken en het gebruik van kunststoffen in plaats van metalen, zijn medailles een stuk goedkoper geworden. En je kunt ze vaak in grotere oplagen vanaf 100 stuks bestellen tegen aantrekkelijke staffelkortingen. Ideaal wanneer je een groot scholentoernooi organiseert en je ieder kind een leuke prijs wilt kunnen geven!