Artikelpromotie
Image default
Sport

Het perfecte figuur met een waist trainer van Ann Cherry

Het beste figuur dat je kunt hebben als vrouw is een zandloperfiguur. Niet alleen is dit figuur het meest vrouwelijk, maar het ziet er vooral ook goed uit in jurkjes. Echter hebben de meeste vrouwen geen tijd om een aantal dagen per week in de sportschool te zitten. Dit heeft een blubberbuik(je) en een muffintop tot gevolg. Gelukkig bestaat er een waist trainer. Dit product transformeert jouw lichaam binnen enkele seconden tot het lichaam van een godin. 

Ann Cherry is een Colombiaans merk dat vooral gericht is op tevredenheid van haar klanten. Deze waist trainers zijn gemaakt van de beste materialen om er zo voor te zorgen dat jij tevreden blijft. Dit is dan ook hét merk dat in de Verenigde Staten op nummer één staat wat betreft de best verkochte waist trainers.

Het corset bestaat uit een combinatie van latex en katoen. Zo is de kern van het corset gemaakt van latex, de buitenlaag van katoen of latex en is de binnenlaag altijd gemaakt van een laagje katoen; dit om de transpiratie te absorberen. De waist trainer controleert de taille en de buik, zodat je een getailleerd en slank uiterlijk krijgt. Door de verhoogde thermische activiteit zal de transpiratie worden gestimuleerd. Ook worden de vetcellen gemobiliseerd door de hoge compressie.

Het zal best even wennen zijn wanneer je je waist trainer corset voor het eerste zult dragen. Bouw dus de periode van het dragen langzamerhand op naar acht uur per dag. Dit is namelijk de beste periode om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen behalen. Op een gegeven moment zal je het gewend zijn en zul je niet eens meer merken dat je het corset draagt. Mocht je dan ook wat meer op je voeding gaan letten en veel water gaan drinken, dan zou je zo twee tot tien centimeter kunnen verliezen rondom je taille, buik en/of rug.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/