Artikelpromotie
Image default
Financieel

Een klein bedrag lenen gaat makkelijker dan u denkt.

3 valkuilen voor kleine bedragen te lenen.

Geld lenen, vooral een klein bedrag lenen, gaat tegenwoordig bijzonder makkelijk. Men spreekt van een gat in de markt. “Mensen hebben de behoefte aan snel extra geld ! “, wordt gezegd door de geldschieters.

Zonder BKR een klein bedrag lenen is ideaal als je weer die leuke schoenen ziet, of lekker een weekendje op pad gaat. Het maakt het leven net een beetje leuker, toch?  Bijzonder makkelijk via internet aanvragen, ook al heb je nog geen geld behoefte. En vervolgens met een SMSje activeren het bedrag dat je NU nodig hebt. Ideaal.  Binnen 10 min op je bankrekening*

Bijvoorbeeld Cash Bob is dan opeens te grote vriend. MAAR …. voordat je verder leest, neem een kijkje op de site van deze geldlener en kom dan hier weer terug!!

Heb je de site bekeken? Goed zo. Fijn dat je weer terug bent!! Wat viel je op? Toen ik voor het eerst deze “klein bedrag lenen” sites bekeek (maar enkele bekend in Nederland) viel mijn mond op. Vandaar dat ik je 3 waarschuwingen mee wilt geven.

1. Geld lenen kost echt geld : al snel 6-12% of nog meer

2. Geld lenen kost nog meer geld als je een klein bedrag leent zonder BKR:19% van het geld bedrag

3. Geld lenen is stap 1, maar terug betalen is stap 2. Voor een klein bedrag lenen betekent dit binnen 21 dagen. Dat is super snel !!!

Oprecht kan ik zeggen dat Cash Bob transparant is. Bovenstaande staat gelukkig NIET in de kleine lettertjes. Toch vind ik het te hoge kosten en veel te korte tijd om af te lossen. Mijn redenatie is : als ik het nu niet heb, dan heb ik het over een paar weken ook niet voldoende. Het gevolg is namelijk dat ik het ene gat met het andere gat ga dichten. Dat heeft nooit gewerkt en zal ook nooit gaan werken.

Is jou ervaring ook zo, maar je zit nog steeds in de geld problemen: lees het volgende artikel die de oplossing beschrijft om van je geldnood (en schulden) af te raken. Heerlijk gevoel van rust en vrijheid zal het je geven !

 * gelukkig wordt de wetgeving aangepast en kan dit binnenkort niet meer via een SMSje

https://www.snelgeldlenenbinnen10minuten.eu/09/hoe-kan-u-snel-kleinere-bedragen-lenen/