Artikelpromotie
Image default
Financieel

Exact online boekhouden

Exact online is een van de bekendste en meest luxe boekhoudprogramma’s. Ze zijn marktleider in zakelijke software voor accountants en ondernemers. Het bijna 35 jaar oude bedrijf voorziet wereldwijd ruim 300.000 ondernemers, zowel internationaal als lokaal, met het online boekhouden en het gezond houden van het bedrijf. Met Exact online is uw boekhouding overal ter wereld toegankelijk, of het nou met de pc, tablet of smartphone is. Een boekhouder of accountant kan zo de administratie ter controle ook makkelijk inzien.

Exact online biedt diverse boekhoudpakketten aan in de vormen basis, geavanceerd en premium. De verschillende pakketten hebben andere functionaliteiten, waardoor er atijd wel een pakket is dat bij uw onderneming past. Exact online is iets meer gericht op de grotere bedrijven dan op de zzp’ers. Elk pakket van Exact Online heeft een goede koppeling met de online omgeving van de belastingdienst zodat er altijd makkelijk en snel aangifte kan worden gedaan.

Omdat Exact Online zoals gezegd vooral gericht is op de iets grotere bedrijven liggen de exact online prijzen ook iets hoger dan die van boekhoudprogramma’s gericht op zzp’ers. De prijzen beginnen bij 35 euro per maand voor het laagste basispakket en lopen op tot wel 315 euro per maand voor een groot en uitgebreid pakket.

Bij online boekhoudprogramma vergelijken kunnen diverse boekhoudpakketten zoals Exact Online met elkaar worden vergeleken, zodat je altijd een geschikt boekhoudpakket vindt voor jouw bedrijf of vereniging. Mocht Exact online bijvoorbeeld te duur zijn, dan zijn er ook nog veel opties voor kleinere boekhoudpakketten die geschikt zijn voor zelfstandige ondernemers.

https://www.boekhoudprogramma-vergelijken.com