Artikelpromotie
Image default
Sport

Balans creëren met yoga in Drachten

Bij de beste yoga in Drachten kom je even helemaal tot rust. En niet door een heerlijke behandeling van een beauty salon, maar juist door met je zelf in contact te komen zorg je ervoor dat de rust in je lichaam terugkeert. Je kunt bij de yoga in Drachten terecht voor een vloeiende vorm van bewegen en yoga en door middel van deze zachte vorm wordt je lichaam helemaal overgegeven aan de manier van bewegen die jij doorgeeft. Dat  betekent dus dat je lichaam met je geest in verbinding staat en over het algemeen geeft dat op zich al een stuk rust.

 

Oefeningen

Sommige oefeningen die worden uitgevoerd bij de yoga in Drachten zijn juist weer wat steviger, maar dat wordt dan weer afgewisseld met de zachte en vloeiende bewegingen en hiermee gaat het om de fysieke en de mentale  beheersing. De oefeningen zijn een combinatie van diverse yoga technieken en ademhalingstechnieken. Ademhalen is een belangrijk onderdeel van de yoga in Drachten, omdat je  hiermee zorgt voor een verbetering van je houding en een ademhaling op de juiste manier draagt ook bij aan een verbetering van de uitvoering van de oefeningen en daarmee wordt het resultaat ook beter.

 

De yoga in Drachten met een stoel

Wanneer je niet zo flexibel bent maar wel yoga in Drachten wilt bijwonen is er ook nog een andere vorm van yoga beschikbaar. Dit wordt ook wel stoel yoga genoemd waarbij je ondersteuning krijgt van een stoel om toch de bewegingen in een vloeiende vorm te kunnen maken en mee te kunnen doen aan de lessen van de yoga in Drachten. Dus ook wanneer je niet zo mobiel bent is het zeer goed om de lessen een keer uit te proberen of je dit nou met of zonder stoel doet maakt niet uit. Het heeft alleemaal positieve effecten.