Artikelpromotie
Image default
Bedrijven

Dé kersttrends van 2022!

Wie wilt er nou geen kerst met versiering waarmee je iedereen verrast? Iedereen wilt elk jaar weer de gasten verrassen met versiering die zij nog nooit eerder hebben gezien. Met de versiering van Kerstverlichting.nl verras jij iedere gast die een kijkje komt nemen aan jouw mooi versierde huis. Verder kun je ook veel inspiratie opdoen door een kijkje te nemen naar de website van Kerstverlichting.nl. Meer informatie over de unieke kerstversiering van Kerstverlichting.nl lees je hieronder. 

Snowtubes 

De versiering die je nog bijna nergens in Nederland tegenkomt: snowtubes. Hoe leuk is het als jij als één van de eerste deze versiering in huis hebt?! Deze kerstverlichting bestaat uit ronde buisjes van plexiglas met daarin een led lampje. Om een effect te krijgen dat het echt sneeuwt hebben deze buisjes een geprogrammeerd programma. Het is mogelijk om meerdere slingers achter elkaar te bevestigen om de hele gevel te versieren met deze unieke kerstverlichting. Deze slingers zijn verkrijgbaar in 2 varianten, tubes van 50 centimeter en van 100 centimeter. Ook kun je de tubes laten variëren door de tubes af te wisselen. Dus 100-50-100-50 centimeter. 

LED-kaarsen  

Wie wil er tijdens de kerstdagen nou geen kaarsen die milieuvriendelijker zijn? Voor deze kaarsen ben je bij Kerstverlichting.nl aan het goede adres. Deze kaarsen werken op LED-verlichting en onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de wax. Deze kaarsen hebben een bewegende vlam waardoor je ze niet van een echte kaars kunt onderscheiden. Het aantal branduren van deze led-kaarsen is erg hoog, denk aan 600 branduren. Verder zijn deze kaarsen met een afstandsbediening bedienbaar zodat je ze ook op plekken kunt zetten waar je niet gemakkelijk bij kan. En om het nog makkelijker te maken is het ook mogelijk om een timerfunctie in te stellen. Bekijk het grote assortiment op Kerstverlichting.nl.