Artikelpromotie
Image default
Winkelen

Hulp nodig bij het verduurzamen van je huis?

Hulp nodig bij het verduurzamen van je huis?

We moeten over op duurzame energiebronnen in plaats van fossiele brandstoffen om de CO2 uitstoot drastisch te verminderen.

Fossiele brandstoffen zijn brandstoffen die op kunnen raken en schadelijk zijn voor het milieu. Voorbeelden zijn; aardgas, steenkool en aardolie.

 

Voor het verwarmen van je huis en van je water is het daarom slim om nu al over te stappen naar elektrische apparaten.

Elektrische boilers en elektrische cv’s zijn de toekomst. 

Heb je hulp nodig bij het verduurzamen van je huis, dan kan je daarvoor naar de website van elektrischeboiler.eu. daar verkopen ze bijna alles wat je nodig hebt en vind je er informatie over elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s en combi cv’s. 

 

 

Vijf dagen per week zijn ze telefonisch berijkbaar voor al je vragen of je kunt een bezoekje brengen aan de showroom in Haarlem waar ze je graag adviseren en bijpraten over het gebruik van de apparaten. Maar van alle producten staan ook duidelijke Nederlandstalige handleidingen op de website. 

Elektrischeboiler.eu is een erkende leverancier van elektrische boilers van gerenomeerde merken, fabrikanten die jarenlange ervaring hebben met het produceren van elektrische ketels.

Zeer gunstige prijzen, eenvoudige installatie en alles energiezuinig. 

Elektrische boilers zijn geschikt voor het verwarmen van uw bad-, douche of kraanwater, elektrische cv’s daarentegen gebruik je voor je vloerverwarming en/of radiatoren.

Een elektrische boiler heeft als voordeel dat er geen afvoer van gassen nodig is en ook geen ventilatie. Je ruikt of hoort een elektrische boiler ook niet!

 

 

Voor hulp bij het kiezen van de juiste boiler of cv staat er een on-line boilercalculator op de website. Zo zie je in no-time wat voor jouw situatie de beste optie is.

Alle boilers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze een lange levensduur hebben. 

Doordat er gebruik gemaakt wordt van de nieuwste technieken en verbeterde isolatie bespaar je behoorlijk wat op het energieverbruik. 

Je kunt kiezen uit een aantal verschillende merken elektrische boilers zoals Wesen, Ariston, Lemet en DAT.

CV ketels komen van het merk Eltherm. De elektrische CV’s van dit merk zijn energiezuinig door de microprocessor gestuurde elektronica, zo kan je maximaal besparen op de energiekosten en geniet je bovendien van langdurig comfort.

Doorstroomapparaten op de website zijn van het merk Wijas.

Maar ook voor anti-kalk magneten, waterontharders, allerlei losse onderdelen voor eventuele reparaties en accesoires ben je op het juiste adres bij elektrischeboiler.eu.

 

Een nieuwkomer op de site is de allernieuwste elektrische boiler van DAT. De DAT ECO Premium. De boiler heeft een anti-kalk functie wat de levensduur ten goede komt.

Een anti- kalk functie zorgt dat de boiler optimaal blijft werken, hierdoor bespaar je tevens op de onderhoudskosten.

Als het water langzamer door de kranen stroomt is het een teken dat de boiler last heeft van te veel kalk.

Het loont de moeite om eens op deze overzichtelijke website te gaan kijken. Zo makkelijk kan verduurzamen zijn.

https://elektrischeboiler.eu/