Artikelpromotie
Image default
Winkelen

Je zoekt een elektrische boiler, maar waar moet je beginnen?

Je zoekt een elektrische boiler, maar waar moet je beginnen?

Elektrische boilers zijn de toekomst. En aangezien er in het klimaatakkoord is besloten dat we voor 2050 allemaal van het gas af moeten zijn, is het handig om je er nu al in te verdiepen en zo moeilijk is dat allemaal niet. Met een beetje hulp kom je een heel eind.

De fabrikanten hebben de laatste jaren niet stil gezeten op het gebied van het ontwikkelen van elektrische boilers.

Zo zijn er ondertussen zelflerende elektrische boilers die zichzelf aan de hand van je huishoudgewoontes programmert en zodoende op de meest efficiente tijden opwarmt, ECO boilersboilers met een issolatiewand van het allernieuwste soort polyuretaanfoam zodat het water langer warm blijft en de vormgeving wordt ook steeds fraaier. 

En stel, je hebt een melkveehouderij en je bent verplicht de tanks te spoelen met water van minstens 85 graden, dat was tot voorkort niet mogelijk met een elektrisch model.

Daar is nu verandering in gekomen met het nieuwste model van de fabriek van het merk Wesen.

De allernieuwste Wesen Inox Duplex 2205 heeft een binnenketel gemaakt van Inox Duplex 2205.

De Wesen inox F 2205 is een elektrische boiler voor gebruik bij bijvoorbeeld horeca in de keuken, campings, of het boerenbedrijf.

Bij melkmachines wordt namelijk vaak gebruik gemaakt van waterverzachters wat zeer slecht is voor een reguliere elektrische boiler. Maar dankzij de RVS tank van duplex 2205 is deze boiler ertegen bestand. 

 

 

De Wesen Inox Duplex 2205 tank wordt gelast met de nieuwste TIG lasmachines.
De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat er gebruik wordt gemaakt van deze volledig geautomatiseerde lastechniek.

Het verwarmingselement heeft een droge weerstand. Wat inhoudt dat het verwarmingselement niet direct in contact komt met het water. Dit heeft als groot voordeel heeft dat er bijna geen kalkafzetting in de tank komt.

 

De elektrische boilers van Wesen hebben de hoogst haalbare kwaliteit op dit moment.
De Wesen is van onvervalste offshore kwaliteit. Bovendien is de elektrische boiler zoń beetje onderhoudsvrij en perfect voor situaties waar continuïteit erg belangrijk is.

De elektrische boilers van Wesen worden vervaardigd in de EU.

De Wesen Inox F 2205 boilers zijn te verkrijgen in 50, 80, en 100 liter en zijn standaard voorzien van een 1.2 kW verwarmingselement. De 150, 200 en 300 liter worden standaard geleverd met een 2.4 kW element. Maar je kunt ook kiezen voor een 6- of 9 kW voor een nog snellere opwarmtijd.

Op de website van elektrischeboiler.eu kan je terecht voor alle informatie over deze (maar ook vele andere) boilers en duidelijke Nederlandstalige handleidingen.

https://elektrischeboiler.eu/