Artikelpromotie
Image default
Auto’s en Motoren

Paruzzi.com is dé VW oldtimer onderdelen shop!

Opspattend water en vastplakkende modder eisen na verloop van tijd hun tol aan de binnenkant van spatborden. Als de binnen-schermen van jouw oldtimer Kever aan vervanging toe zijn, kun je via Paruzzi nieuwe bestellen.
Als het om Kever plaatwerk gaat, kunnen we de achterste binnenschermen als één geheel leveren. Is slechts een klein stuk beschadigd, dan kun je volstaan met een los plaatwerk-deel. We hebben een overzicht gemaakt van de diverse onderdelen.
We adviseren voor de zekerheid ook een universele plaat te bestellen. Dit is handig in het geval er geen authentieke vervangende plaat leverbaar is. Kom je er niet uit, dan kun je natuurlijk altijd bellen of mailen. We helpen je graag! Langskomen kan ook. Het adres is Kreeft 16, 4401 NZ Yerseke. We zijn van maandag tot en met vrijdag aanwezig tussen 09.00 en 17.00 uur.

Specifieke onderdelen voor je luchtgekoelde auto?

Zoek jij specifieke Kever onderdelen? Je kunt ze vast en zeker vinden in de webshop van Paruzzi. Om het voor onze klanten overzichtelijk te maken hebben we de gehele voorraad onderverdeeld in de volgende categorieën:

1: Motor
2: Benzine, Uitlaat, Kachel
3: Transmissie
4: Vooras, Besturing
5: Achteras, Differentieel
6: Remmen, Velgen
7: Chassis, Hand & Voetbedieningen, Bumpers
8: Carrosserie, Interieur, Bumpers
9: Elektriciteit
0: Diversen

Als je klikt op een van deze, krijg je vervolgens meerdere subcategorieën te zien. We zullen een en ander met een voorbeeld verduidelijken. Stel je hebt een drainplug nodig die geschikt is voor de Kever benzinetank 8.1967 t/m 1970. Klik eerst op ‘transmissie’. Dan verschijnen de mogelijkheden: versnellingsbak; versnellingsbakhuis en ophanging; tandwielen, assen, pakkingen; versnellingsbakhuis 3-traps automaat en versnellingsbak bevestigingsdelen. Als je nu kiest voor versnellingsbakhuis en ophanging tref je onder #04489 de betreffende afsluitplug!

https://www.paruzzi.com/