Artikelpromotie
Image default
Energie

Bij boilers.nl te Heiloo zijn elektrische boilers niet duur maar wel duurzaam!

Bij boilers.nl te Heiloo zijn elektrische boilers niet duur maar wel duurzaam!

Elektrische boilers zijn er al een tijdje en de ontwikkeling van deze elektrische boilers staat ook niet stil. Maar wat veel mensen vaak niet weten, is dat deze duurzame apparaten helemaal niet meer duur zijn. Zeker niet als je even een blik werpt op de website van boilers.nl.

Op deze site vind je voordelige, hoogwaardige en zeer duurzame elektrische boilers. 
Van elektrische keukenboilers van 5 liter tot grote modellen van zelfs 2000 liter! 

De keukenboiler van DAT, de DAT-Nofer ECO Plus 15 liter IN/UP wordt in de EU gemaakt met de uitsluitend hoogwaardige materialen. Wat nieuw is bij deze boiler, is dat het vat slechts 1 lasnaad heeft. Dit maakt deze boiler super duurzaam omdat kalk zich minder kan gaan hechten aan de binnenzijde van de boiler, hierdoor is de boiler ook zeer onderhoudsarm.

Het verwarmingselement van 2000 Watt zorgt dat een razendsnelle opwarmtijd mogelijk is en dankzij de dikke polyurethane foame isolatiewand blijft het water ook veel langer warm. Zo profiteer je ook optimaal als je dag- nacht stroom hebt.

De elektrische ECO Plus boiler van 15 liter is te gebruiken als zowel IN (onder de wasbak) als UP (boven de wasbak). Voor de prijs hoef je het dus absoluut niet te laten want deze elektrische boiler kost je nog geen 165,- Euro!

 

 

Er is nog meer!

De elektrische boilers van DAT worden aangeboden in diverse maten;

• De DAT Nofer ECO Plus, is er in; 30, 50, 80 en 100 liter. 

• Bij de DAT Quality Pro kun je kiezen voor een 50, 80 of 100 liter. 

• De Aparici Eficiente is een plat model en heeft een diepte van slechts 28 centimeter.
Deze mooi uitziende design boilers kunnen door het strakke ontwerp gewoon in het zicht opgehangen worden, of monteer ‘m in een kastje.

De DAT-Aparici Eficiente werkt iets anders dan de eerder genoemde modellen, dit modelis namelijk voorzien van dubbele tanks. 
Wat als voordeel heeft, dat er minder warmteverlies plaatsvind plus, de opwarmtijd gaat veel sneller.

Bij boilers.nl hebben ze alles altijd op voorraad, dus is er nood aan de man, heb je je spullen de volgende dag al in huis. De boilers zijn eenvoudig zelf te installeren dankzij de duidelijke Nederlandstalige montage handleidingen die je kunt downlowden vanaf de website.

https://boilers.nl/