Artikelpromotie
Image default
Energie

Zoek je een boiler of zo? Kom dan naar boilers.nl te Heiloo!

Zoek  je een boiler of zo? Kom dan naar boilers.nl te Heiloo!

Boilers.nl is een bedrijf gespecialiseerd in elektrisch aangedreven apparatuur.
Dankzij eigen import is het mogelijk dat zij A-Klasse merken kunnen leveren tegen groothandelsprijzen. Installateurs komen hier, maar natuurlijk ook particulieren, projectontwikkelaars of andere instanties, iedereen is van harte welkom. Ben je dus op zoek naar een elektrische boiler, warmtepomp boiler, elektrische cv ketel, elektrische kachel of een anti- kalk systeemneem dan eens een kijkje op de overzichtelijke website van deze vakmensen en laat je verrassen door de messcherpe prijzen en het grote aanbod.

De producten worden altijd snel geleverd, alles komt tenslotte uit eigen voorraad. En bestel je voor 16.00 uur, dan heb je je spullen de volgende werkdag gewoon thuis. Maar online bestellenen en direct dezelfde dag nog afhalen op het depot in Heiloo kan natuurlijk ook. 

Wil je de producten liever eerst in het echt zien? Dan kan dat ook. De showroom is geopend op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.


Gedegen advies door jarenlange ervaring

Door ervaring weten ze bij boilers.nl inmiddels heel goed welk product het beste bij jouw persoonlijke situatie past.
Bovendien is het assortiment zo, dat er voor iedereen wel een pasklare oplossing te vinden is.

De populairste merken op de site zijn de A-Klasse merken; Wesen, Ariston, DAT, Nofer-Aparici en Wijas. Door nauwe samenwerking met deze fabrieken is de kwaliteit altijd te waarborgen en weten ze natuurlijk alles van alle producten, geen vraag blijft onbeantwoord bij boilers.nl. 

 

 

Goed getrainde experts

Alle producten in het assortiment worden uitvoerig getest en geselecteerd door de experts bij boilers.nl, deze mensen worden doorlopend getraind om je een zo goed mogelijk advies te kunnen geven en je verder te helpen om de beste keuze te maken. De informatie op de website is heel uitgebreid waardoor je er in de meeste gevallen zelf ook wel uit kunt komen.  

Maar mocht dat toch niet het geval zijn en wil je liever persoonlijk advies, dan kan je ze 24/7 mailen en op werkdagen zijn ze uiteraard altijd telefonisch te bereiken of kom gewoon eens naar de showroom in Heiloo.

https://boilers.nl/