Artikelpromotie
Image default
Adverteren

De folie printer

Tegenwoordig wordt alles door machines gedaan. Veel fabrikanten zijn altijd opzoek naar de beste printer die met de  beste kwaliteit de informatie op verpakkingsfolie of etiketten print. Bij de website van KBA-metronic kan je vele verschillende printers vinden zoals Thermal transfer.

Thermal transfer wordt ook wel een folie printer genoemd,  is een sinds vele jaren bewezen systeem met een printresolutie van 300 dpi en exact printbeeld van verschillende gegevens. De gebruikte printkop (thermische printkop) is aan de onderkant te vinden. Tijdens de aansturing wordt de knop van de printer verwarmt. De combinatie van warmte en druk maakt de kleurpigmenten los van het inktlint en draagt deze over op het te bedrukken materiaal. Met de thermal transfer printer wordt de informatie meestal gelijk op de verpakkingsfolie geprint. Het is ook mogelijk om informatie op een etiket te printen. De informatie zoals datum, tijd, lotnummer, barcode en logo, worden met een resolutie van 300 dpi uitgeprint met de thermal transfer printer.

De thermal transfer heeft verschillende printinkten die aangeschaft kunnen worden. de ttPRINT XS kan gebruikt worden voor bij het printen van kleine vakken tot 53 x 40mm. De ttPRINT XS is geschikt voor meerdere machines, zoals de etiketteermachines, verpakkingsmachines en confectioneer machines. Tevens wordt het veel gebruikt bij de als stand-alone-eenheid, een tafelapparaat.

Voor het printen van verschillende gegevens tijdens de verplaatsing van het materiaal of bij stilstand, is in de praktijk bewezen dat de ttPRINT ideaal voor deze werkzaamheden is. De ttPRINT is prima geschikt voor meerdere machines. Hierbij kan je denken aan de etiketteermachine, verpakkingsmachines en confectioneer machines. Wat dit product beter maakt dan het vorige is dat het gebruikt kan worden voor een udaFORMAXX en een stand-alone-eenheid, een tafelstation.

Met een vernieuwende productenpakket biedt KBA-Metronic haar klanten wereldwijd zeer flexibele, praktijkgeoriënteerde totaaloplossingen. De hoge productkwaliteit en het hoge niveau van het gehele service- en dienstenspectrum maken KBA-Metronic GmbH tot betrouwbare industriepartner. Het gehele bedrijf is gecertificeerd conform DIN EN ISO 9001. Voor meer informatie kunt u de website www.kba-metronic.com bezoeken.

http://www.kba-metronic.com/