Artikelpromotie
Image default
Gezondheid

Nederlanders moeten gezonder eten

Volgens een onderzoek dat gedaan werd in 2014, heeft men ondervonden dat Nederlanders gezonder moeten gaan eten.  Het onderzoek werd bekend gemaakt door CBS en RIVM die gegevens uit een gezondheidsenquête verzameld heeft  voor een nieuwe leefstijl.  Indien mensen gevarieerd en genoeg eet kan je het bijna onmogelijk zijn dat je een groot tekort hebt aan vitamines waardoor er klachten gaan ontstaan. Indien het voor jou door je werken, kinderen,… onmogelijk is om elke avond een gezond gerecht klaar te maken zijn er genoeg online aanbieders zoals topvitamins.nl die jou de beste vitamines en mineralen aanbied.

 Na dit onderzoek is men tot de vaststelling gekomen dat maar  25% van de Nederlandse bevolking zich aan de schijf van vijf houd.  Uit deze gegevens kunnen we concluderen dat we te weinig groente, fruit en vis eten.  Het vitamine informatie bureau wilt de mensen op de hoogte brengen van de belangrijkheid om zoveel mogelijk gezond te eten en gevarieerd zodat je alle vitamines genoeg binnenkrijgt. Je hebt tegenwoordig ook de mogelijkheid om vitamine in te nemen waardoor je zo goed als alle vitamines en mineralen in 1 pilletje of capsule kan binnenkrijgen. Bij het innemen is het aan te raden dat  je maximaal 300% van de aanbevolen dagdagelijkse hoeveelheid aan vitamines en mineralen inneemt.

Indien je wilt weten of je genoeg vitamines en mineralen in je lichaam aanwezig hebt kan je altijd een afspraak bij je huisdokter aanvragen voor een bloedonderzoek aan te vragen. Als je het resultaat van je bloedonderzoek terug krijgt ontvang je een overzicht van welke vitamines en minerale je voldoende en onvoldoende binnenkrijgt.  Vervolgens kan je dan eerst proberen dit terug op peil te krijgen door gezond te eten, als dit te moeilijk is omdat je hiervoor gewoonweg te weinig tijd hebt kan je de vitamines en mineralen online bestellen en worden ze gewoon bij jou thuis geleverd.

http://www.topvitamins.nl/