Artikelpromotie
Image default
Gezondheid

Hoe beschermen tegen muggen?

Binnen een aantal weken zal je huis weer vol zitten met die ambetante muggen en je hebt al zoveel geprobeerd. Van oude trucjes zoals look naast je bed te zetten of vitamine  in nemen  maar je hebt ook gemerkt dat deze maar voor een kort duur effect hebben. Voor het aanschaffen van vitamine B12 maar ook voor andere vitamines en mineralen kan je terecht op topvitamins.nl.   In dit artikel gaan we je verschillende methodes aanreiken om je beter tegen  de jeukende beten  te beschermen.

Wat iedereen wel weet is dat je bloedgroep invloed heeft op hoe vaak je gebeten wordt.  Maar  ook de kleur van je kleding , alcoholconsumptie  hebben een invloed op de aantal beten die je krijgt. Zo krijgt iemand met het bloedgroep type O  meer steken , de kleuren zwart en rood zorgen ook voor meer beten en ook meer bier zorgt voor meer beten. De beste manier om je te beschermen tegen beter  van muggen is  je gewoonweg insmeren met een insectenspray. 

Ook bestaan er nu kledingstukken die men indompelt in insecticide  waart zorgt dat ze muggen minder snel naar je  toekomen, maar indien ze toch naar je toekomen zal het ervoor zorgen dat de mug het niet overleefd.  Dit is ook handig als beschermmiddel tegen een teek of een bloedzuiger.  Ook kan je zelf deze insecticide aanbrengen op je kleren. Er zijn ondertussen ook producten op de markt waarbij ze beweren dat ze geluiden maken  die de muggen afschrikken maar deze producten zou ik persoonlijk niet al te veel vertrouwen.   

Ook door simpelweg even na te denken kan je muggen mijden. Muggen haten  wind en water , ga dus naar een plaats waar veel wind is of stromend water.  Indien je dus een vijver hebt met stilstaand water kan je best muskietenvissen aanschaffen die de larven van muggen eten  wat er dus voor zorgt dat muggen zich niet kunnen voortplanten.

https://www.topvitamins.nl/