Artikelpromotie
Image default
Gezondheid

Hulp om uw donkere oksels lichter te krijgen

Armen omhoog voor wie van zijn/haar donkere oksels af wil

Donkere oksels kunnen onder andere ontstaan door het veelvuldig scheren van de oksels. Door het scheren beschadig je namelijk iedere keer je huid omdat je steeds een stukje huid wegschaaft waardoor er een verandering in het pigment van de okselhuid kan ontstaan. Ook kan, net als bij andere pigmentstoornissen van de huid, de donkere kleur ontstaan door de blootstelling aan de zon. Het gebruik van deodorant kan ook een oorzaak van de donkere kleur van je oksels zijn, dit door het parfum wat in het product gestopt is.

Kun je donkere oksels ook voorkomen?

Je kunt overstappen van scheren op harsen of sugaren van je oksels. Hierdoor heb je geen last meer van stoppels en de daarbij gepaard gaande ingegroeide haren. Daarnaast is het verstandig om te stoppen met deodorant, vooral de sprays en soorten met alcohol erin.

Hoe kun je donkere oksels aanpakken?

Niets vervelender dan je onzeker voelen over lichaam en constant moeten nadenken over wat je doet en aantrekt. Je wilt in de zomer of tijdens het sporten net als een ander in een tanktop verschijnen of andere mouwloze kleding aan kunnen trekken. Naast bovenstaande tips, kun je ook denken aan het gebruiken van een blekende crème. Nu is je okselhuid zeer gevoelig, dus je wilt wel een mild product voor je velletje. Skinlight is zo’n zacht product die met behulp van natuurlijke ingrediënten ervoor zorgt dat de donkere kleur van je oksels vermindert. Hierdoor zal de huidskleur van je oksels niet meer opvallen in vergelijking met de rest van je lichaam.

https://www.okselsbleken.com/