Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Professionele verkoopmakelaars Zwolle

U bent bij Verkoopmakelaars Zwolle aan het juiste adres voor een betrouwbare en professionele verkoopmakelaar in Zwolle en omgeving. Wij hebben veel ervaring met de Zwolse markt en weten precies hoe úw woning verkocht moet worden. Wij zijn zeer actief in de online marketing van uw woning, zo plaatsen wij deze op diverse verkoopsites en maken wij professionele foto’s van uw woning. Ook werken wij samen met Houseboost, een specialist in online marketing van uw woning. Houseboost boost uw woning middels een Google advertentie campagne, advertenties op diverse websites en een professionele verkooptekst. Dit pakket van Houseboost kost normaal €450,- maar is voor klanten van Verkoopmakelaars Zwolle helemaal gratis! 

Ook krijgt u van ons gratis advies hoe u uw woning het beste verkoopklaar maakt en doen wij een gratis waardebepaling van uw woning. Binnen 48 uur ontvangt u een realistische vraagprijs gebaseerd op o.a. kadastergegevens en gelijkwaardige woningen op Funda. 

Wacht niet langer en verkoop uw woning bij verkoopspecialist Verkoopmakelaars Zwolle. Wij werken óók op zaterdag! Vul het formulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogleijk contact met u op! Klik hier voor het invulformulier

http://www.verkoopmakelaarszwolle.nl