Artikelpromotie
Image default
Bedrijven

Een bewakingscamera aanschaffen

Volgens statistieken wordt er in Nederland zo’n elke 3 minuten een inbraak gepleegd. Dit is natuurlijk reden voor zorg! Mensen beveiligen hun huizen door een hond te nemen of een beveiligingsbordje te plaatsen, maar hier weten de inbrekers wel raad mee. Wat inbrekers écht afschrikt is een goed beveiligingssysteem. Bij zo’n beveiligingssysteem horen natuurlijk goede sloten met een SKG-keurmerk. Hier komen de inbrekers met heel veel moeite langs, dus vaak geven ze het na een paar minuten wel op! Sloten zonder keurmerk kunnen binnen 10 seconden al gekraakt zijn, dus dit is reden voor zorg.

Een essentieel onderdeel van uw beveiliging thuis is een bewakingscamera. Deze kunt u namelijk richting de straat én uw huis plaatsen zodat alles op beeld staat, mocht er een keer iets gebeuren. De kans dat er iets gebeurt als u een camera heeft is echter zeer klein, omdat dit inbrekers al heel snel afschrikt. Uit onderzoek van een beveiligingsbedrijf blijkt dat bijna 90% van de inbrekers snel omkeert als zij een beveiligingscamera bij een huis spotten. Zo voelt u zich dus een stuk veiliger met meer zekerheid en de inbreker heeft geen interesse meer in uw huis.

Bewakingscamera kopen kan het beste online bij een expert. U krijgt dan de nodige hulp om de juiste camera uit te zoeken en te zorgen dat alles goed geïnstalleerd wordt. Het moet natuurlijk verborgen zijn, maar niet teveel want dan schrikt de camera niet meer af. Zo’n bewakingscamera is niet alleen een investering in uw eigen veiligheid maar ook in de veiligheid van uw gezin en de andere buurtbewoners. Door een bewakingscamera aan te schaffen bewijst u iedereen een dienst, behalve dan natuurlijk de inbrekers. Hierdoor daalt het aantal inbreken bij u in de buurt hopelijk flink! Bewakingscamera kopen is dus zeer verstandig en hoeft niet duur te zijn.

https://www.onlinecamerashop.nl/