Artikelpromotie
Image default
Vakantie

Weekendje weg Eindhoven

Eindhoven – de stad waar cultuur en natuur samenkomen! Boek een weekendje Eindhoven en  ontdek de diversiteit zelf. Wilt u een idee krijgen van de mogelijkheden? Wij geven u alvast wat tips!

Kijk je ogen uit!

Cultuur saai? Niet in Eindhoven! Het culturele aanbod is zo breed dat je meerdere dagen nodig zult hebben. Zo kunt u terug in de tijd reizen naar de prehistorie in het PreHistorisch Dorp of juist naar de toekomst in het Philips Museum. Houdt u van hedendaagse kunst? Bezoek dan het bekende Van Abbemuseum voor haar unieke collectie aan meesterwerken van Picasso, Mondriaan en Kadinsky. Daarnaast vinden in Eindhoven jaarlijks veel culturele events plaats waar design, cultuur, sport & recreatie centraal staan. Benieuwd wat voor events op de planning staan? Bezoek de site thisiseindhoven.nl voor de jaarkalender.

Genneper Parken

Voor de sportievelingen en natuurliefhebbers is dit sport- en recreatiegebied de perfecte locatie voor een dagje weg! Zo kunt u hier mooie wandelingen en fietstochten maken in de Brabantse natuur. Daarnaast kunt u hier terecht voor een potje ijshockey, tennis, klimmen, golfen en paardrijden bij een viersterrenmanege. De ideale locatie voor activiteiten met het gezin, familie of vrienden.

Ontspanning

Een dag doorbrengen in een andere stad vliegt altijd voorbij. U krijgt veel nieuwe indrukken en dat kan best vermoeiend zijn. Gelukkig biedt Eindhoven ook genoeg plekken om te ontspannen. Op fietsafstand van het centrum bevindt zich de ideale plek hiervoor. Want wat is een betere plek om bij te komen dan een wellness met een verwarmd zwembad in Eindhoven? Geniet van de luxe en comfort die Hotel Eindhoven biedt. Zo hebben gasten gratis toegang tot het Toucan Sport & Wellness Eindhoven, inclusief zwembad. Bekijk voor de volle belevenis ook het overige aanbod, zoals de beautysalon waar u massages kunt bijboeken.

https://www.hoteleindhoven.nl/