Artikelpromotie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Arbeidsdeskundig onderzoek laten uitvoeren

Door ADXpert hebben wij een arbeidsdeskundig onderzoek uit laten voeren. En daar zijn wij heel erg blij mee. Toen wij dat namelijk bij hun aanvraagden, waren zij een paar werkdagen later al begonnen met het uitvoeren daarvan. En weer vijf werkdagen later, vanaf het moment dat ze waren gestart, kregen wij het al opgestuurd. Daar stond een heel professioneel ogend arbeidsdeskundig onderzoek in, gemaakt door iemand van ADXpert. En dat allemaal voor een best voordelige prijs! In vergelijking met concurrenten waren zij namelijk nog goedkoop.

Hoe hebben wij ADXpert gevonden?

Door een zoektocht in Google te starten naar een goed bedrijf die voor ons een arbeidsdeskundig onderzoek konden uitvoeren, zijn wij op ADXpert uitgekomen. Daar lazen wij dat zij ervaren arbeidsdeskundigen in dienst hebben, die tevens erg veel vakkennis hebben. Wij namen dan ook contact met hen op en gaven aan dat wij als werkgevers zijnde graag een arbeidsdeskundig onderzoek willen laten maken voor een werknemer van ons. Zij is namelijk langdurig ziek. En eigenlijk willen wij daarom afscheid van haar nemen. Maar dan zijn wij wel verplicht om door een arbeidsdeskundige een analyse te laten maken. En daaruit moet dan blijken of dat wij daar wel recht op hebben. Zodoende dat wij voor ADXpert hebben gekozen om het uit te laten voeren.

Ons arbeidsdeskundig onderzoek

Bij ons startte ADXpert al naar een paar werkdagen met het arbeidsdeskundig onderzoek! Zij gingen als eerst een gesprek met ons aan. En daarna met de werknemer. Vervolgens werd er voor hen het een en ander duidelijk en zijn we met z’n drieën samen gaan zitten. Uiteindelijk werd de conclusie getrokken dat de werknemer inderdaad helaas op zoek kon gaan naar een nieuwe werkgever. Op dat moment hebben wij direct gezocht naar een nieuwe medewerker. En die vonden wij gelukkig al vrij snel!