Artikelpromotie
Image default
Bedrijven

Administratie uitbesteden?

Een zelfstandige klusser heeft vaak weinig tijd om de administratie en de cao schilders door te nemen. Deze mensen hebben het veel te druk met werk, het is echt een passie waardoor ze geen tijd over hebben voor zaken die ze veel minder belangrijk vinden. De administratie bijhouden is een echte rot klus en het levert toch vrij weinig op. Soms levert het zelfs helemaal niets op, om deze reden kiezen mensen er voor om geen of weinig administratie te doen. Toch is het voor jezelf van belang om duidelijk en overzichtelijk te maken wat er binnen komt en wat er uitgegeven wordt.

Tegenwoordig bestaan er allerlei mogelijkheden om die vervelende administratie gemakkelijker te maken. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om dit uit te besteden. Het uitbesteden van administratie en dergelijke kan geld kosten, maar omdat de concurrentie zo moordend is daalt de prijs voor deze diensten steeds verder. Daarom hoeft het niet veel geld te kosten om deze administratie uit te besteden.

Daarnaast kan je als eenmanszaak steeds meer hulp vragen aan zelfstandige zonder personeel. Zo is het ook mogelijk om advies te vragen over personeelszaken. Hiervoor zijn speciale consultant HR zzp’ers. Deze ondernemers nemen jouw taken over waar je eigenlijk geen verstand van hebt. Zoals de regelgeving voor het personeel. Als klusser heb je hier helemaal geen verstand van, maar het is toch noodzakelijk om deze zaken op orde te hebben.

Het uitbesteden van dingen waar je totaal geen zin in hebt, of totaal geen verstand van hebt kan dus een goede oplossing zijn. Toch zorgt deze uitbesteding er waarschijnlijk wel voor dat je hier zelf minder uren in hoeft te steken waardoor je weer meer tijd over hebt om aan het klussen toe te komen. Zo levert het jouw minder zorgen op, meer tijd om aan het echte werk toe te komen en ondersteun je ook nog eens een andere ondernemer. Dat zijn drie vliegen in één klap.

http://www.cbbs.nl/