Artikelpromotie
Image default
Bedrijven

Trend van lente 2018: opvallende schoenen

Nu de lente er weer aankomt, betekent dat niet alleen dat de zon weer gaat schijnen en de vogeltjes gaan fluiten. Het betekent ook dat we weer nieuwe modetrends tegen gaan komen in de winkels en op straat. De stijl van de jaren 80 en 90 en focus op het gebruik van duurzame materialen blijven nog een tijdje hangen. Voorbeelden van een aantal nieuwe trends zijn het oversized mannenpak voor vrouwen, extra wijde spijkerbroeken en het dragen van print op print. Daarnaast is er ook meer focus op de schoenen. Bij deze trend is de outfit vrij simpel, bijvoorbeeld volledig zwart, in neutrale kleuren of ton sur ton, maar de schoenen vallen op.

 

Dit werd getoond op de catwalk in de grote modesteden. In Parijs droegen modellen volledige witte broekpakken met versierde sneakers in felle kleuren. In Londen showden ontwerpers modellen in little black dresses met glitter sandalen. In New York zagen we dat de outfits voornamelijk uit denim bestonden met als accent herenschoenen van pastelkleurig suede.

 

Om met deze trend mee te kunnen gaan, is het niet altijd nodig om nieuwe schoenen te kopen. U kunt uw oude schoenen weer nieuw leven inblazen door ze te verven met schoenverf. Zo kunt u kiezen uit kleuren als rood, blauw of groen. Er bestaat verf voor schoenen van leer, kunststof of stof. Nieuw op de markt is verf waarmee kunt u zelfs suede schoenen verven. Zo kunt u volledig meegaan met de trend uit New York, zonder het hoge prijskaartje. Wat wel belangrijk is om te onthouden, is dat je alleen van licht naar donker kunt kleuren. Dus heeft u nog een paar witte of beige schoenen staan die u nooit (meer) draagt, geef ze dan een leuk kleurtje! Op deze manier gaat u mee met de mode, zonder veel geld uit te hoeven geven.

http://leerverfshop.nl