Artikelpromotie
Image default
Bedrijven

Een gasloze oplossing van Techneco

Het doel van Techneco is luidt en duidelijk. Techneco gaat voor een gasloos Nederland! Het bedrijf heeft in de afgelopen 23 jaren enorm veel ervaring opgedaan. Deze ervaring wordt gebruikt voor de oplossing van het gasgebruik in Nederland. Door middel van verschillende ecologische ideeën en technologische oplossingen, biedt Techneco een uniek lucht- en water warmtepompsysteem aan.

De lucht- en waterpomp is van het bekende merk Loria. Zij beschikken over twee varianten. De Loria Duo bevat een boilervat voor warm water. In dit boilervat kan 190 liter. De bijbehorende koppelingen, leidingwerk en bedradingen zijn voorgemonteerd. Het andere model is de Loria. Deze boiler heeft een optioneel en een extern boilervat. Hierdoor komt er extra ruimte vrij voor de installatie in uw huis. De bijbehorende boilervaten verschillen van 200, 300 tot 500 liter. Deze verschillende opties maken de Loria tot een waterpomp die bijna overal geplaatst kan worden.

De werking van de Loria onderscheidt zich van de andere warmtepompen. De pomp maakt gebruik van de warme lucht buiten uw woning of van de verwarming van het tapwater. Hierdoor ontstaat er een extra hoog rendement. Als gevolg hiervan wordt er per jaar flink bespaard op de energierekening. Een ander voordeel van de Loria is dat de pomp in de zomer ook gebruikt kan worden om de woning in de warme zomermaanden te verkoelen. Dit is dus ook een optie waarin de waterpomp zich onderscheidt van de ouderwetse ketel.

Een van de belangrijkste voordelen is dat de waterpomp zowel geschikt is voor de huizen in de nieuwbouw, grote- en complete renovaties. Mocht u de ambitie hebben om uw woning gasloos in te richten, dan is de Loria voor u de beste keuze! Ook in vergelijking met andere waterpompen blijkt Loria het grootste rendement op te leveren. Een bijkomend voordeel is dat het de op één na goedkoopste waterpomp is in deze markt in zijn eigen klasse. De Loria blinkt dus uit in de prijs/kwaliteit verhouding!

https://techneco.nl