Artikelpromotie
Image default
Bedrijven

Een onvergetelijke kerst

Niks geeft een beter gevoel dan samen met de familie rond de kerstboom te zitten en te praten over van alles en nog wat. Het gevoel van samenzijn en gezelligheid. Het heerlijke eten dat altijd gemaakt wordt en de leukste spelletjes die gespeeld worden. Die prachtig verpakte pakjes onder de kerstboom die altijd te spannend zijn om te openen. Natuurlijk probeert iedereen zo netjes mogelijk te komen of juist zo gek mogelijk. Want de laatste jaren is er een object in de ontwikkeling. zo’n lekkere foute kersttrui. Ja, je hoort het goed. Een foute kersttrui. Wie de gekste en meest kleurrijke trui heeft is eigenlijk het meest netjes gekleed.

Ze zijn in alle kleuren en maten. Van fel groen naar fel rood. Met de gekste printjes erop. Bij de een staat er een gigantische kerstman op de trui en de ander weer een mooi rendier met kerstballen op zijn gewei. Nu zijn er natuurlijk zoveel soorten kersttruien dat wij begrijpen dat je door de (kerst)bomen het bos niet meer kan zien. Daarom is er een geweldige site die een mooi overzicht geeft over alle kersttruien die beschikbaar zijn. Voor mannen, vrouwen en kinderen. Van gekke truien tot zelfs een kersttrui jurk voor de vrouwen. Liever nog iets spectaculairder? Dan heeft UglyXmas zelfs een 3D kersttrui waarbij de figuren en kleuren tot leven komen. Verder is er ook voor de vintage liefhebbers ook genoeg keus. Hierbij is er een heel assortiment vol met vintage kersttruien, oftewel voor ieder wat wils.

De prijzen verschillen van €14,95 euro tot €50.- euro. Verder is er een speciale sale afdeling voor de lagere prijzen. Hierbij is de stof van de truien van goede kwaliteit en is de webwinkel keur gecertificeerd, wat betekent dat de site erg betrouwbaar is. Bekijk het assortiment in de webwinkel voor jouw ideale kersttrui en laat niemand deze geweldige kersttrui vergeten.

http://www.uglyxmas.nl/nl_nl/