Artikelpromotie
Image default
Bedrijven

Kunst met Kerst

Een mooie kerstboom met sneeuw, die u meerdere malen kan gebruiken? Dat kan, bij de webshop van Xmasdeco. Xmasdeco is gespecialiseerd in het maken en decoreren van kunst kerstbomen. Deze kunstkerstbomen maken het voor u gemakkelijker met de kerst. Geen naalden meer op de vloer, de kerstboom is makkelijk op te zetten en u hoeft niet elk jaar meer op zoek naar een nieuwe boom.

Xmasdeco maakt voor u een unieke kerstboom in een natuurlijke vorm. Deze kunstkerstbomen zijn haast niet te onderscheiden van de echte kerstboom. U kunt er op vertrouwen dat bij het ontwerp en het productieproces van uw kerstboom, aandacht wordt besteedt aan de wensen voor uw ideale kerstboom. Daarnaast kunt u met al uw ideeën bij ons terecht.

Ook wordt er een onderscheidt gemaakt in ‘Luxury’ en ‘Basic’ kerstbomen. De Luxury kerstboom bestaat uit hoge kwaliteit Nordman takken. Ook kunt u kiezen voor luxe en grote ornamenten, 100 tot 300 ornamenten en kunstsneeuw en tinsels. De Basic kerstbomen bestaan daarentegen uit natural basic twigs, basic ornamenten en 100 ornamenten. Het aantal ornamenten kan variëren tussen de 60 tot 250.

Er zijn verschillende kunstkerstboompakketten voor u samengesteld. Deze pakketten variëren bij zowel de Luxury als de Basic kerstbomen in lengte. Van een kleine kunstkerstboom tot een grote variant. De lengtes variëren van 120 centimeter tot en met 240 centimeter. Ook kunt u bij beide type kerstbomen kiezen voor decoratie. De kleurkeuze bestaat uit: golden mocca, green, copper, purple bordeaux en silver.

Verder zijn er additionele items. Deze items zijn ook verkrijgbaar op de website van Xmasdeco. De segmenten van de additionele items bestaan uit: Bauble Garlands, Bauble Wreaths, Bauble Trees en Ornaments. Deze additionele items zijn net als de kerstbomen verzorgd door een team met meer dan tien jaar professionele ervaring. Bijkomende voordelen zijn: Gratis verzending, snelle levering, gemakkelijke betaling!

http://www.xmasdeco.nl