Artikelpromotie
Image default
Bedrijven

Voorbereid zijn met de Kerst

Altijd al een kunst kerstboom willen kopen? Of een kunstkerstboom kopen met sneeuw? Dat kan altijd op de website van Xmasdeco! Xmasdeco is namelijk een specialist op het gebied van kunst kerstbomen en de accessoires en decoratie van deze bomen. Daarnaast kunt u ook een unieke kerstboom verwachten bij u thuis, wanneer u een kerstboom besteld bij Xmasdeco. Het inzicht en het talent van de werknemers van Xmasdeco maken het mogelijk om een geweldige kunstkerstboom in elkaar te zetten voor u.

Wanneer u de beslissing heeft genomen om een kijkje te nemen op de website van Xmasdeco, ziet u dat er een onderscheidt wordt gemaakt in bomen. Zo zijn er twee verschillende versies van kunstbomen. De eerste variant heeft de naam ‘Basic kerstboom’ gekregen. Deze kerstboom heeft als kenmerken een boom die bestaat uit natural basic twigs, basic ornamenten en een mogelijkheid om tot 100 ornamenten op te hangen in de boom. Dit kan echter verschillen, want u kunt dit laten variëren van 60 tot 250.

De andere variant kerstboom heeft de naam ‘Luxury’ kerstboom gekregen. Dit houdt in dat de kenmerken van deze boom een uitbreiding hebben in vergelijking met de andere variant. Zo beschikken de Luxury kerstbomen over hoge kwaliteit Nordman takken, luxe en grote ornamenten, kunstsneeuw en tinsels. De ornamtenten kunnen bij deze boom varieëren van 100 tot 300 stuks per boom.

Verder zijn er ook keuzes in hoogte van de boom en de kleurkeuze van de decoratie wanneer u een kerstboompakket koopt. De lengte kan verschillen van 120 centimeter tot 240 centimeter in hoogte. Daarnaast zijn de kleuren voor de decoratie ook optioneel. Zo heeft Xmasdeco kleuren in het : golden mocca, green, copper, purple bordeaux en silver.

Uiteraard kunt u ook een kerstboom van een speciale lengte laten maken en kunt u ook zelf u andere wensen delen met het personeel van Xmasdeco. Zo kunt u uw ideale boom laten maken en af laten leveren bij uw thuis. U kunt nu uw kerstboom bestellen!

http://www.xmasdeco.nl