Artikelpromotie
Image default
Bedrijven

KBA Metronic biedt u de beste opties voor coding en marking!

Coding and marking is een belangrijk aspect in ons leven geworden. Het is ondertussen doorgedrongen in alle facetten van het leven en alle bedrijfstakken. Onze systemen bedrukken de gewenste artikelen van klanten en partners. Ook kunnen we uw wensen waar maken!

Een goede codering is ondertussen ook een kwaliteitskenmerk voor de productveiligheid – ook voor de eindgebruiker. Daar zijn wij ons van bewust en daarom nemen wij hiervoor dagelijks onze verantwoordelijkheid, want Coding staat voor vertrouwen.

Coderen met Continuous Inkjet printer is ideaal wanneer het voor u belangrijk is dat variabele data direct aan de productielijn snel en leesbaar worden geprint. AlphaJET-systemen bieden u, naast precieze printresultaten, ook een zeer hoge mate van betrouwbaarheid voor de dagelijkse productie. Het assortiment van Koenig & Bauer Coding beschikt over passende modellen voor alle toepassingen, zodat ook aan uw individuele coderingseisen wordt voldaan.

We hebben verschillende continuous-Inkjet systemen. Nummer een op onze lijst staat de AlphaJET mondo. De kleinkarakter inkjet AlphaJET mondo is de perfecte combinatie v.w.b. prestaties, kwaliteit en lage kosten. Ook kunt u gebruik maken van de AlphaJET into. Dit apparaat biedt contrastrijk beeld met gepigmenteerde inktsoorten. Hoge printkwaliteit ook bij hoge productsnelheden staat garant. De AlphaJET evo is ook een optie. Deze maakt zeer scherpe codes, precieze logo’s, exacte teksten. Ook bij complexe eisen. Niks is te lastig voor de AlphaJet. De AlphaJET pico biedt de gebruiker een hoge mate aan flexibiliteit en levert nauwkeurige printresultaten. De AlphaJET tempo hebben we ook paraat voor u. De AlphaJET tempo scoort door een voortreffelijke typografie, ook bij hoge snelheden. Als laatst, maar niet laagst kunnen wij u de AlphaJET duo aanbieden. De alphaJET duo verenigt de voordelen van twee printsystemen binnen één bedieningseenheid.

U kunt via de site veel inzicht krijgen over de verschillen over de apparaten. Ook kunt u filteren waar u het meeste waarde aan hecht waarna u een te zien krijgt wat uw beste opties zijn.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/