Artikelpromotie
Image default
Bedrijven

LED strip met afstandsbediening

LED strip met afstandsbediening

Een nieuwe LED strip met afstandsbediening is zo gemakkelijk te gebruiken! Nu kunt u uw verlichting dimmen vanaf elke plek in huis met een IR of RF 2.4G afstandsbediening, die ook 16 miljoen kleuren biedt voor een perfecte sfeer op elk moment van de dag – zoals warm kaarslicht. Volledig flexibel en ook te bedienen via WiFi op smartphones & tablets; ongeacht waar deze zich in huis (of buiten!) bevinden. Beter nog – koop er vandaag nog een!

LED strip profielen

Aluminium LED strip profielen zijn de beste als u wilt dat uw verlichting onopvallend is. Ze zijn verkrijgbaar in zwart of wit en hebben een aluminium afdekking die ervoor zorgt dat er nauwelijks licht zichtbaar is van elke afzonderlijke LED-strip, waardoor ze perfect zijn voor zowel gebruik binnenshuis als buitenshuis installaties waar mensen misschien niet iets verwachten dat er zo modern uitziet!

 

SMD LED

SMD LED’s kunnen moeilijk te spotten zijn als je niet weet wat ze zijn, maar ze zijn een belangrijk onderdeel van je verlichtingsontwerp! Er zijn er heel veel met verschillende eigenschappen en kenmerken. Het hangt er allemaal vanaf hoe helder of hoe dimmer ik de LED’s van mijn armatuur wil hebben – SMD staat voor Surface Mounted Device (en verwijst specifiek naar het type). Er zijn ook varianten zoals helderheid of kijkhoek die deze lampen uniek maken op hun eigen manier-maar dan ook waar precies die draden op aansluiten? De ontdekking hiervan was het halve werk, want nu is alles duidelijk als je ze van kop tot teen bekijkt

 

Neon LED strips

Op zoek naar een nieuwe manier om uw huis te verlichten? Neon LED Strips zijn de perfecte oplossing. Zij komen in vele kleuren, vormen en grootte zodat kunt u allerlei figuren met deze gloeiende neonlichten tot stand brengen! En niet alleen zien ze er vanuit elke hoek geweldig uit, maar het is ook gemakkelijk te doen; knip gewoon een uiteinde af indien nodig en verbind de draden met elkaar als dat nodig is. Als DIY niet echt mogelijk of wenselijk is bij deze gelegenheid als gevolg van ofwel tijdgebrek of gebrek aan werkbare materialen zoals kant-en-klare die een nog goedkopere optie bieden.

https://123ledstrips.nl/algemeen/led-strip-met-afstandsbediening/