Artikelpromotie
Image default
Bedrijven

Op ieder moment jouw pak laten stomen

Als je een kostuum heb is het niet de beste oplossing om deze zelf te wassen, een kostuum is namelijk waardevol en je wilt niet dat die beschadigt. Het is dus handig om een kostuum door een goede stomerij te laten stomen want je hebt de zekerheid dat dit goed wordt uitgevoerd. Als je het zelf probeert te wassen en te stomen bestaat de kans dat het mis kan gaan, je weet niet precies hoe dit gedaan moet worden of je beschikt niet over de apparatuur die daarvoor nodig is. Het is goedkoper om een kostuum door een professioneel bedrijf te laten stomen dan een nieuw pak te kopen omdat de oude bij het wassen is verwoest. 

Een professioneel bedrijf weet in welke stappen een kostuum gewassen moet worden en hoe dit in zijn werking gaat, daarnaast hebben zij de kennis hoe een pak het best bewaard kan worden zodat het in een goede staat blijft. Bijna alle pakken zijn gemaakt van wol en na het dragen heeft dit hersteltijd nodig, het advies is een pak niet langer te dragen dan twee dagen. Op deze manier krijgt het wol genoeg hersteltijd mits het aan een brede hanger wordt gehangen. Het kan voorkomen dat je regelmatig het pak moet dragen om representatief over te komen maar, als dit voorkomt is het nodig dat het pak om de 3 weken wordt gestoomd.

in een aantal branches in het bedrijfsleven is het een gewoonte om een pak te dragen, als je een pak draagt is het de bedoeling dat die er netjes uit ziet. Een stomerij kantoor zorgt ervoor dat alles in orde is, het reinigen van bedrijfskleding is onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Een stomerijbedrijf zoals Panda haalt zelfs de bedrijfskleding bij uw bedrijf op en bezorgt het als de kleding gereinigd is. Een stomerij kantoor bespaart u veel zorgen en tijd.

http://www.stomerijpanda.nl/nl/