Artikelpromotie
Image default
Bedrijven

Roestvrije stalen plaat

Roestvrije stalen plaat

Een RVS plaat heeft roestwerende en hittebestendige eigenschappen, waardoor deze sterk en robuust is voor verschillende toepassingen, inclusief constructie en decoratief gebruik op gebouwen en andere apparaten. Je kan een RVS plaat geborsteld laten afwerken, of je kan een gladde afwerking verkiezen met een beschermende coating aan één kant. Het kan ook worden geleverd met een decoratieve cirkelvormige, gepolijste afwerking, afhankelijk van de individuele vereisten. RVS plaat geborsteld geeft een luxe uitstraling en kan gecombineerd worden met een gladde RVS plaat. De matglanzende afwerking van een geborsteld RVS plaat is populair voor gebruiksvoorwerpen van roestvrij staal. 

De kwaliteit van RVS 

RVS platen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Rang 304 is de standaard commerciële kwaliteit die goede corrosiebestendig is en uitstekende eigenschappen heeft. Zo biedt het flexibiliteit wat het lassen eenvoudig maakt. Kwaliteit 316 heeft een uitstekende corrosiebestendigheid en is meer geschikt voor toepassingen aan de kust, in het bijzonder voor gebieden met een hoog zoutgehalte. Roestvrij stalen platen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de vraag van de klant. Op maat knippen is ook mogelijk, waardoor het gemakkelijk is om de gewenste maat op persoonlijke vraag te krijgen. Het is daarnaast een optie om online te bestellen voor een snelle levering aan een bedrijf. Roestvrij stalen platen bieden een effectievere bescherming tegen corrosie en putjes, omdat ze een hoog gehalte hebben aan molybdeen, en ze hebben nikkel in de legering, waardoor deze langer meegaat dan normaal staal. Het bevat een zeer hoge sterkte, taaiheid, hoge 

De veelzijdigheid van RVS 

temperatuurbestendigheid en hoog werkvermogen. De RVS plaat is een goedkoop, veelzijdig product dat voor verschillende toepassingen kan worden gebruikt, zoals machinale bewerkingen, stampen, fabriceren en lassen. Een Roestvrij stalen plaat kan worden gebruikt om producten te maken die worden blootgesteld aan zout water, zoals boten en andere apparatuur. Ook helpen ze bij het produceren van apparaten die bestand zijn tegen zuren zoals zwavelzuur en chloride, petrochemicaliën, maar ook hoogwarmte zoals motoren. Producten omvatten tanks, steunen en frames voor gebouwen en voertuigen, behuizingen van apparatuur, motor-, en machine-onderdelen. Het gebruik van RVS is onbeperkt in toepassingen. Ze worden geleverd in bundels, verpakt met waterproefpapier en houten pallet om schade tijdens vervoer te voorkomen. Bovendien zijn productenpakketten ook aan de buitenkant voorzien van een label, zodat het product en de kwaliteitsinformatie gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd. U kunt bij ons terecht voor roest vrij stalen platen van de hoogste kwaliteit. Zowel voor de geborsteld RVS plaat als voor de gladde afwerking.

https://vangeenen.nl/