Artikelpromotie
Image default
Bedrijven

Outplacementbureau

Ben jij opzoek naar een outplacementbureau. Dan is Carrièrepoort de juiste keuze voor jou. De vraag die jij nu stelt is zeker waarom jij een outplacementbureau nodig hebt. Een outplacementbureau is gespecialiseerd in het uitvoeren van een outplacement traject. Dit houdt in dat door het doorlopen van dit traject jij zo weer een nieuwe baan hebt. Carrièrepoort is anders dan andere outplacementbureaus door het feit dat wij beschikken over een platform genaamd JobPoort. Het zoeken van een nieuwe baan kan vaak moeilijk en vermoeiend zijn vooral als jij net je baan hebt verloren. Gelukkig heeft JobPoort veel vacatures beschikbaar voor verschillende functies.

Naast het gebruik van het platform JobPoort hebben wij jobuhnters in huis die er klaar voor zijn om op jacht te gaan naar die baan die zo perfect aansluit op jouw profiel. Om in aanmerking te komen voor deze mooie mogelijkheden is het goed om te beginnen aan het outplacement traject bij ons outplacementbureau. Wij hebben locaties door heel Nederland dus in elke regio kan jij bij ons terecht. Het is niet erg om een baan te verliezen want dit kan iedereen overkom het is wel erg als jij zodanig gedemotiveerd wordt dat het vinden van een nieuwe baan er niet snel inzit. Kom langs bij een van onze locaties en begin aan jouw outplacement traject.

Wij beschikken over veel coaches die jou graag willen helpen. We beginnen altijd met een vrijblijvend intakegesprek waar jij kennis maakt met de coach en de coach kennis maakt met jou. Na de kennismaking heeft de coach een goed idee gekregen van wie jij bent en van wat jij wilt bereiken met dit traject. De coach maakt jou klaar voor de sollicitatie procedure doormiddel van het bijwerken van jouw CV en het helpen bij het schrijven van een motivatiebrief. In deze tijd is Social Media zeer belangrijk geworden ook bij het zoeken van een nieuwe baan. De coach zorgt ervoor dat jij een volledig professioneel profiel hebt en behoedt jou van de valkuilen die Social Media met zich mee brengt. Meld je nu aan voor een vrijblijvend intakegesprek op een van onze locaties.

http://carrierepoort.nl