Menu

De voordelen van een telefoonservice september 8, 2015

U heeft vast wel eens van een ‘callcenter’ gehoord. U denkt hierbij waarschijnlijk aan de aandringende verkopers die rond etenstijd naar uw huis bellen. Daarom heeft u waarschijnlijk geen positieve gevoelens naar deze telefoonservices.

Toch zijn er vele telefoonservices die hiermee niet terecht worden beoordeeld. Veel van deze telefoonservices hebben namelijk veel enthousiast en kundig personeel in dienst.

Deze Callcenters regelen voor veel externe bedrijven de telefoonopname. Bij deze taak komt veel enthousiasme en kennis van het vak kijken. Vaak zijn deze bedrijven dus veel meer dan een bedrijf die de telefoon opneemt.

Deze telefoonservice bedrijven regelen voor elk bedrijf dat bij hun klant wordt een persoonlijke telefoniste. Deze telefoniste leert eerst het kennisgebied van het bedrijf kennen. Ook leert ze alle producten kennen en hun specificaties. Dit alles om de klanten zo goed mogelijk te woord te staan.

Veel bedrijven sluiten zich aan bij een telefoonservice omdat het hen erg veel tijd kost om continu de telefoon op te nemen. Vooral iemand als de directeur heeft vaak vergaderingen waar hij zijn telefoon niet kan opnemen. Zijn persoonlijke telefoniste neemt op dat moment de telefoon op en staat de klant zo goed mogelijk te woord.

Er zijn twee verschillende soorten callcenters. Ten eerste is er de ‘Inbound callcenter’. Bij deze telefoonservice beantwoord de telefoniste de telefoontjes van de klanten. Deze klanten bellen dus zelf naar het desbetreffende bedrijf.

Daarnaast is er ook de Outbound callcenter. Bij deze telefoonservices bellen de telefonisten naar klanten. Vaak bellen ze om klanten te vertellen over nieuwe aanbiedingen.

Bent u eigenaar van een bedrijf en kunt u ook vaak uw telefoontjes niet beantwoorden? Er zijn vele telefoonservices die u graag willen helpen. U zult geen klanten meer mislopen. Daarbij zult u klanttevredenheid stijgen doordat uw klanten vaker kunnen bellen met vragen. Met uw specifieke wensen kunt u een telefoonservice om hulp vragen om al uw vragen te beantwoorden.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/