Menu

Outplacement maart 16, 2019

Artikelpromotie

Outplacement is afscheid nemen in goede harmonie

Wanneer een werkgever er voor kiest om een medewerker te ontslaan is het in zijn voordeel en wel zo netjes om dit op een nette manier te regelen. Het getuigt van goed werkgeverschap als outplacement onderdeel is van de vertrekregeling. Het leven van de ontslagen werknemer staat voor een kort (of langer) moment volledig op zijn kop dus deze kan elke hulp goed gebruiken. Met outplacement wordt de ontslagen medewerker deskundig begeleid bij het zoeken van een nieuwe baan.
Meestal wordt outplacement uitgevoerd door een outplacementbureau. Zo’n bureau is meestal zeer ervaren in het vinden van nieuw werk en weet wat een ontslagen medewerker doormaakt. Samen met outplacementadviseur gaat de werknemer aan de slag met een plan van aanpak om nieuw werk te zoeken.

Laat de werknemer zelf een outplacementbureau kiezen

Meestal zijn werknemers die invloed hebben gehad op hun outplacementtraject achteraf meer tevreden over hun traject dan werknemers die niet zelf een outplacementbureau mochten kiezen. Het is daarom belangrijk dat de medewerker zelf het bureau kan kiezen dat hem of haar gaat begeleiden in het outplacementtraject. Natuurlijk is het van belang dat de weknemer een kwalitatief goed bureau kiest. Het OVAL-keurmerk staat borg voor die kwaliteit. Zorg er dus voor dat de werknemer een keuze mag maken uit meerdere outplacementbureaus, maar stel wel als  voorwaarde dat het outplacementbureau is aangesloten bij OVAL of het Cliënten Kwaliteitskeurmerk Re-integratie en Outplacement. Een keurmerk zegt natuurlijk niet alles, maar het sluit in ieder geval wel uit dat je met minder serieuze outplacementbureaus te maken hebt. Op snelle outplacement-cowboys met de instelling ‘take the money and run’ zit immers niemand te wachten.

Wat kost een outplacementtraject?

De kosten van outplacement verschillen nogal. Zo zijn er bureaus waar je al voor twee a drieduizend Euro terecht kan, maar er zijn er ook die tot tienduizend Euro durven te vragen voor een outplacementtraject. Zeker wanneer een dergelijk hoog bedrag ook nog eens zonder opleiding is, moet men zich afvragen of dat het wel waard is.
 

De kosten van outplacement lopen sterk uiteen

 

https://www.outplacementbureau.nl
Reacties uitgeschakeld voor Outplacement

Uw bedrijf bedrukt op een etiket? maart 2, 2017

Artikelpromotie

Eigen etiketten laten drukken, erg handig en heel eenvoudig!

Wanneer u een eigen bedrijf heeft dan moet u voor veel dingen zorgen. U moet natuurlijk ervoor zorgen dat uw bedrijf een mooi visite kaartje heeft, iets waarvan de klant denkt “In dit bedrijf heb ik zeker vertrouwen”. Dat kan onder andere wanneer u etiketten laat drukken. U kunt dan volledig eigen etiketten bedenken en dit online invoeren. Zo wordt uw eigen ontwerp uitgevoerd en krijgt u de etiketten thuis gestuurd. Dit klinkt misschien lastig; hoe moet u nu precies uw ontwerp doorgeven? Eigenlijk is dit heel eenvoudig, dit kan namelijk online. Doordat u de etiketten online besteld kunt u meteen daar uw ontwerp met behulp van goede programma’s doorgeven, dit is zeker niet lastig en ook u zult dit kunnen!

Bij wat voor bedrijf kunt u terecht?

Als u de etiketten graag wilt bestellen zult u online opzoek moeten gaan naar een goed bedrijf. Zo’n soort bedrijf heeft een erg breed assortiment, dit is van groot belang want alleen zo gaan uw etiketten zich onderscheiden van andere etiketten. Daarnaast is het belangrijk dat het bedrijf ervaring heeft en weet waar hij mee bezig is, op die manier kunt u echt kwaliteit en waarde voor uw geld verwachten.

https://www.dwcprint.nl/
Reacties uitgeschakeld voor Uw bedrijf bedrukt op een etiket?

Geef je een feest, dan helpen wij jou! oktober 25, 2016

Artikelpromotie

Horeca verhuur

Horeca verhuur is een bedrijf die het aanbied om voor de hapjes en drankjes te zorgen op evenementen en feesten. Of dit nou gesloten feesten zijn of enorme festivals. Bij enorme festivals verzorgt de horeca verhuur al het drinken. Dit is vaak een afgesproken hoeveelheid drinken wat geleverd moet worden en het blijft dan natuurlijk ook niet bij éen bar maar veel meer op verschillende plaatsen. Je moet hierbij denken aan natuurlijk enorm veel liters bier en wijn wat aanwezig moet zijn. Deze worden geleverd in verschillende liter vaten of tonnen. Deze kunnen variëren van 20 liter tot 5000 liter maten voor bier.

Maaltijden 

Ook kan horeca verhuur ingezet worden om maaltijden te bereiden. Als dit voor een hele groep gedaan moet worden dan gebeurd dit in grootkeukens. Niet alleen wordt dit aangevraagd door mensen die festivals en een feest organiseren, maar ook vliegtuigmaatschappijen maken hier gebruik van, want natuurlijk kan het personeel niet voor 200 man eten bereiden in een vliegtuig. Dit is en te gevaarlijk en er is ook te weinig ruimte. Daarom maken ze dus gebruik van bedrijven die horeca verhuur aanbieden, ook in schoolkantines kan het zo zijn dat het eten in groot keukens is bereid.

Begrip Horeca

De horeca is een bedrijfstak die zich bezig houdt met het eet- en drinkgelegenheden. Horeca is een samengevoegd woord van Hotel, Restaurant en Café. Het wordt ook wel een lettergreep woord genoemd. We hebben de horeca in vijf verschillende takken verdeeld. Onder nummer een vallen vooral de snackbars, strandpaviljoens en sportkantines. Onder nummer twee de uitgaansgelegenheden zoals een discotheek. Bij nummer 3 de cafés. 4 Restaurants en als laatste nummer 5 de hotels.

Alcohol

 

Sommige zien zes categorieën in de horeca. Als zesde categorie vinden ze dat culturele eet- en drinkgelegenheden tot dus een aparte categorie behoren. Overal waar je alcoholische dranken kunt krijgen buiten te winkel is een horecagelegenheid. Volgens de Nederlandse Drank- en Horecawet mag alleen een horecabedrijf drank voor consumptie inschenken. Als je een horecabedrijf wilt beginnen moet je aan bepaald eisen voldoen, voor je jezelf een horecagelegenheid mag noemen. Ook moet je een speciaal certificaat hebben om te kunnen aantonen dat je alcohol mag inschenken. In Nederland zijn hier dus allemaal strikte regels voor. Sinds een paar jaar is de leeftijd om alcohol te mogen drinken verhoogd. Dit mocht je eerst vanaf 16 jaar halen, dit was dan voor bier en wijn. Nu moet je voor alle alcoholische dranken 18 jaar of ouder zijn om het te kunnen halen.

https://drankengilde.nl/verhuur-materialen/
Reacties uitgeschakeld voor Geef je een feest, dan helpen wij jou!

Druk je eigen baliedisplay!

Artikelpromotie

Wat zijn baliedisplays?

Baliedisplays zie je veel bij winkelketen, campings of VVV-kantoren. Ze staan vaak aan de zijkanten van bijvoorbeeld de kassa of op de receptie. Zo kunnen er mini producten gepromoot worden en eventueel verkocht worden. Maar ook kunnen er in baliedisplays juist folders aangeboden worden.

In winkels komt dit natuurlijk minder vaak voor dan bij VVV-kantoren, campings, zwembaden enzovoort. Folders en producten worden vaak gepromoot in een soort doosje of een trappetje gemaakt van karton. Hier kunnen dan de producten of folders in liggen of staan. Dus waar het product in gepromoot wordt heet een baliedisplay.

Baliedisplays drukken

Bedrijven doen vaak aan baliedisplays drukken, zo kan de naam van het bedrijf extra genoemd worden of juist een pakkende slogan die je kan overhalen om een product aan te schaffen. Maar ook een simpele tekst wordt er wel opgedrukt als ‘pak hier uw folder’. Baliedisplays drukken wordt gedaan om het product extra op te laten vallen, maar ook omdat dit mooier staat dan gewoon een kartonnen bakje met niks erop. Dan staat het toch wel professioneler als bedrijven baliedisplays drukken laten.

Materiaal

Naast dat er producten of folders in een baliedisplay zitten, kan het ook nog zo zijn dat het een kartonnen driehoek is waar bijvoorbeeld een bier of wijnkaart staat. Deze staat dan altijd standaard op de tafels om aan de gasten te kunnen laten zien. Natuurlijk hoeven niet alle displays van karton gemaakt zijn ondanks dat dit in veel gevallen wel zo is. Ook worden ze wel geplastificeerd als ze voor buiten gebruikt worden. Als een bepaald materiaal bij een bedrijf past waar ook een baliedisplay mee kan gemaakt worden zullen ze hier waarschijnlijk sneller voor kiezen. Ook zijn baliedisplays er wel van plastic en kunststof, zo zijn er nog veel materialen die gebruikt worden voor baliedisplays.

Maten en vormen

Baliedisplays zijn er in allemaal verschillende maten en vormen. Zoals al eerder genoemd kan het dus zo zijn dat ze op een bakje lijken of op een trappetje lijken ook kan het schuin aflopen of juist oplopen. Als er producten in de displays staan zitten er ook vaak voorgevormde gaten in waar de producten extra stevig in kunnen staan en dus niet snel kunnen vallen. Als er in een drogisterij een nieuw product is of nieuwe geur is dan staan er op verschillende plekken in de winkel een display met daarop de geur of het product om hem te proberen en dus proberen ze je zo over te halen om het product aan te schaffen.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/toonbankdisplays-drukken
Reacties uitgeschakeld voor Druk je eigen baliedisplay!

Enveloppen oktober 13, 2016

Artikelpromotie

Versturen

Wat heeft u nodig om een brief of iets anders te versturen? Een envelop natuurlijk. Enveloppen beschermen vooral brieven, maar dat hoeft niet altijd. Zo beschermen ze ook bijvoorbeeld kleding, make-up, ubs-sticks etc..

Vensterenveloppen

Een envelop vindt u in verschillende maten, vormen en groottes. Zo heeft u ook een envelop met vensterenveloppen. Ook daar zit een verschil in. Er bestaan enveloppen met een doorzichtige venster aan de rechterkant, maar ook aan de linkerkant. U kan er zelf voor kiezen aan welk kant u het venster wil hebben. Het venster zorgt er voor dat u weet voor wie de envelop bedoeld is. Dit is handig voor u, maar ook bijvoorbeeld voor de postbode. Die bezorgt dagelijks post. Een postbode mag natuurlijk niet in de enveloppen kijken, door middel van het venstertje weet de postbode waar de envelop naar toe moet.

Gebruik

U hoeft geen bepaalde functie te hebben om vensterenveloppen te gebruiken. Als u staat ingeschreven bij de gemeente, dan is het vrijwel standaard dat u dan enveloppen ontvangt. Van de verzekering, bank, gemeente, school etc. Noem maar op. Maar u krijgt niet alleen van instanties brieven. Ook van winkels bijvoorbeeld, zij kunnen u een envelop met korting sturen of met een tester van hun nieuwe product. Ook kunt u zelf een envelop versturen. U kunt uw enveloppen naar een postbus brengen, naar een postkantoor of met uw eigen handen de envelop naar de ontvanger brengen.

Binnenkant

Vensterenveloppen worden vooral gebruikt doordat men het venstertje erg handig vind. Maar ook omdat de vensterenveloppen anders zijn dan normale enveloppen. De binnenkant heeft een speciale voering, omdat vensterenveloppen vooral worden gebruikt voor zakelijke brieven. Daarvan is de inhoud vaak privé en mag dat ook niet beschadigd raken. De meeste enveloppen zijn blanco. Maar u kunt ze ook in kleur krijgen en met uw eigen logo of een stempel.

Waar vindt u ze?

U kunt de enveloppen overal vinden. Zo kunt u ze op het internet bestellen en worden ze tussen één á drie werkdagen bezorgd. Maar als u niet van online bestellen houdt, kunt u ze natuurlijk ook gewoon bij de winkel halen. Bedrijven halen hun enveloppen vooral bij een groothandel, omdat u ze daar in grote aantallen kunt kopen.

 

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/enveloppen-bedrukken/
Reacties uitgeschakeld voor Enveloppen

Arbeidsdeskundig onderzoek laten uitvoeren september 15, 2016

Artikelpromotie

Door ADXpert hebben wij een arbeidsdeskundig onderzoek uit laten voeren. En daar zijn wij heel erg blij mee. Toen wij dat namelijk bij hun aanvraagden, waren zij een paar werkdagen later al begonnen met het uitvoeren daarvan. En weer vijf werkdagen later, vanaf het moment dat ze waren gestart, kregen wij het al opgestuurd. Daar stond een heel professioneel ogend arbeidsdeskundig onderzoek in, gemaakt door iemand van ADXpert. En dat allemaal voor een best voordelige prijs! In vergelijking met concurrenten waren zij namelijk nog goedkoop.

Hoe hebben wij ADXpert gevonden?

Door een zoektocht in Google te starten naar een goed bedrijf die voor ons een arbeidsdeskundig onderzoek konden uitvoeren, zijn wij op ADXpert uitgekomen. Daar lazen wij dat zij ervaren arbeidsdeskundigen in dienst hebben, die tevens erg veel vakkennis hebben. Wij namen dan ook contact met hen op en gaven aan dat wij als werkgevers zijnde graag een arbeidsdeskundig onderzoek willen laten maken voor een werknemer van ons. Zij is namelijk langdurig ziek. En eigenlijk willen wij daarom afscheid van haar nemen. Maar dan zijn wij wel verplicht om door een arbeidsdeskundige een analyse te laten maken. En daaruit moet dan blijken of dat wij daar wel recht op hebben. Zodoende dat wij voor ADXpert hebben gekozen om het uit te laten voeren.

Ons arbeidsdeskundig onderzoek

Bij ons startte ADXpert al naar een paar werkdagen met het arbeidsdeskundig onderzoek! Zij gingen als eerst een gesprek met ons aan. En daarna met de werknemer. Vervolgens werd er voor hen het een en ander duidelijk en zijn we met z’n drieën samen gaan zitten. Uiteindelijk werd de conclusie getrokken dat de werknemer inderdaad helaas op zoek kon gaan naar een nieuwe werkgever. Op dat moment hebben wij direct gezocht naar een nieuwe medewerker. En die vonden wij gelukkig al vrij snel!

Reacties uitgeschakeld voor Arbeidsdeskundig onderzoek laten uitvoeren

FileMaker ontwikkelaar juli 25, 2016

Artikelpromotie

Laatst zochten wij een FileMaker ontwikkelaar. Wij liepen namelijk vast in onze organisatie. Er gingen allerlei dingen verkeerd. Waardoor er bijvoorbeeld geen contact werd opgenomen met klanten. Daar dat wel afgesproken was. En vervolgens loopt dat dan door de gehele organisatie heen. En daar wilden wij dus vanaf! Daarom zijn we gaan zoeken naar een FileMaker ontwikkelaar die een database kon gaan maken waardoor bovenstaand voorbeeld in ieder geval voorkomen konden worden.

FileMaker ontwikkelaar zoeken

Wij zijn op het internet naar een FileMaker ontwikkelaar gaan zoeken. Dit omdat wij daar nog helemaal geen ervaring mee hebben. Wij dachten eerst ook helemaal niet aan een FileMaker specialist. Maar wij namen contact op met een ander bedrijf en legden ons probleem voor. Vervolgens gaven zij een aantal opties. Waaronder dus FileMaker. Op die manier kan er een maatwerk database neergezet worden, die ervoor zorgt dat de eerst voorkomende problemen niet meer gebeuren. Daarom zijn wij dus op zoek gegaan naar iemand die zoiets voor ons kan gaan maken. Zodoende vonden wij op het internet de website defmontwikkelaar.nl. De website zag er in ieder geval erg goed uit! Ook viel het ons op dat er een aantal van zijn klanten stonden weergegeven, die iets vertelden over wat zij van De FM Ontwikkelaar vonden. En die waren allemaal hartstikke positief! Ook viel het mij op dat zij allemaal vertelden dat door middel van FileMaker, hun probleem bij hun bedrijf verholpen is.

Maatwerk database

Ik nam dan ook contact op met De FM Ontwikkelaar om te horen wat hij voor ons kon betekenen. Vervolgens hebben wij een plan uitgewerkt met wat voor ons gemaakt konden worden in FileMaker. En of dat de problemen zo opgelost werden. Toen dat helemaal mooi uitgewerkt was, is hij aan de slag gegaan.

Inmiddels gebruiken wij het systeem even en werkt het hartstikke goed! Voor een FileMaker ontwikkelaar raden wij defmontwikkelaar.nl van harte aan.

Reacties uitgeschakeld voor FileMaker ontwikkelaar

Arbodienst vergelijken zoeken juli 7, 2016

Artikelpromotie

Ik ben gaan zoeken op arbodienst vergelijken doordat ik las, klik hier voor de Arbomakelaar. Ik wil in contact zien te komen met een arbodienst die voor mij wat werk uit handen kan nemen. Ik ben namelijk opzoek naar een onderneming die voor mij offertes heeft en die naar mij kan sturen. Ik zou willen dat deze offertes aan mijn wensen en behoeften voldoen en dat ik op die manier met de beste arbodienst in contact kan komen. Ik ben daar dus naar opzoek gegaan naar arbodienst vergelijken en kwam veel websites tegen. Echter niet echt wat ik zocht. Ik kwam op websites van de overheid terecht. En ook andere maar allemaal met het zelfde doeleinden. Namelijk het geven van tips bij het zoek naar een arbodienst. Ik ben verder gaan zoeken en kwam uit bij de Arbomakelaar. Lees in deze blog waarom ik voor de Arbomakelaar gekozen heb en wat ik er van vindt!

Google: arbodienst vergelijken

Ik ben gaan googelen op arbodienst vergelijken. Hierdoor kwam ik via Google op allerlei verschillende websites terecht. Deze websites hadden allemaal verschillende doeleinden. Sommige gaven tips en bij andere kon je je aansluiten als arbodienst. Maar ik wil eerst arbodienst vergelijken. Na wat zoekwerk kwam ik daarom op de website van de Arbomakelaar. Bij de Arbomakelaar vraag je offertes aan die aangepast zijn op jouw wensen. Als je zoekt naar een bedrijfsarts krijg je daar een offerte voor en als je zoekt naar een arboconsultant krijg je daarvoor een offerte. Ook kan je in het offerte aanvraag formulier speciale wensen hebben. Zodoende heb ik alle nodige gegevens doorgestuurd en heb ik even later de offertes in mijn mailbox ontvangen. Ik heb arbodienst vergelijken gedaan en ik ben in contact gekomen met een bedrijfsarts welke ik zocht. Ik ben er nu enkele weken bij aangesloten en ben blij met de werkzaamheden die zij bij mij uit handen hebben genomen.

Reacties uitgeschakeld voor Arbodienst vergelijken zoeken

Stemkastjes huren van InterVote.nl juni 16, 2016

Artikelpromotie

Binnenkort gaan wij stemkastjes huren van InterVote.nl. In dit blogje leg ik graag uit hoe wij hen hebben gevonden, waarom wij stemkastjes gaan huren en hoe het stemmen afliep.

Waar stemkastjes huren?

Waar moesten wij stemkastjes huren? Op onder andere die vraag geef ik in dit blogje dus antwoord. Maar eerst vertel ik graag waarvoor wij stemkastjes nodig hebben. Voor het bedrijf waar ik voor werk gaan wij een evenement organiseren waarbij de deelnemers daarvan ook een ronde gaan stemmen. Dan komen er stellingen voorbij waarbij zij perfect hun mening kunnen geven door middel van stemkastjes. Maar waar moeten wij die gaan huren? Daarvoor ben ik gaan Googelen op ‘stemkastjes huren’. En al gauw kwam ik InterVote.nl daar tegen. Daar las ik dat zij zowel voor een klein aantal mensen, als voor een groot aantal mensen stemkastjes verhuren. Bij ons is sprake van zo’n 75 mensen die gaan stemmen. Hiervoor kan ik dus ook perfect bij deze verhuurder terecht!

Huren bij InterVote

Uiteindelijk besloot ik dan ook om stemkastjes te gaan huren bij InterVote. Ik nam contact met hen op en een vriendelijk klinkend persoon nam de telefoon op. Ik gaf aan dat ik interesse heb in het huren van hun stemkastjes. Hij vroeg mij naar enkele algemene gegevens. En daarnaast om hoeveel personen het gaat etc. Vervolgens hebben wij een datum en tijd afgesproken van wanneer zij langskomen om alle stemsystemen gereed te maken.

Op de afgesproken dag en om de afgesproken tijd kwamen ze langs, met alle stemkastjes. Dit zag er allemaal erg professioneel uit! Uiteindelijk verliep alles ook heel erg goed. Alle deelnemers waren erg enthousiast en goed te spreken over de stemkastjes. Ze waren erg duidelijk en snel. Daarnaast is het mooi dat de stemresultaten direct weergegeven kunnen worden.

Dus wil jij goedkoop stemkastjes huren? Ga dan naar InterVote.nl voor goede stemkastjes en goede service!

Reacties uitgeschakeld voor Stemkastjes huren van InterVote.nl

Online marketing juni 9, 2016

Artikelpromotie

Online marketing is tegenwoordig heel belangrijk geworden voor alle mensen, dat las ik op de website van Doelbewust. Daarom ben ik dat ook gaan studeren. Ik ben nu bezig met mijn MBO niveau 4 en heb marketing en communicatie gekozen. Dit zijn twee van de belangrijke dingen binnen elk bedrijf en steeds veel mensen zijn daarmee bezig. Bovendien zijn marketing en communicatie alle twee heel breed en dus kan je alle kanten op als je afgestudeerd bent. Ik volg in ROC een sprint opleiding waarbij ik eerste jaar veel theorie kreeg on alles te kunnen snappen en leren. Daarna nu in mijn tweede jaar moest ik stage lopen. Een half jaar stage op praktijk op te bouwen en te leren hoe het in het echt gaat binnen bedrijfsleven. Na veel zoeken en moeite om een stageplaats te vinden, heb ik Doelbewust Online Marketing bureau gevonden.

Doelbewust online marketing bureau

In Veenendaal vond ik een stageplaats bij Doelbewust online marketing bureau. Zoals de naam het al zegt het was een bureau die bezig was met marketing en daarvan de online gedeelde. Ik vond het heel tof om daar stage te kunnen lopen, en was heel zenuwachtig voor mijn eerste dag. De medewerkers hebben 16 jaar ervaring met marketing. Naast de SEO werkzaamheden, dus zoekmachine optimalisatie en hoog in Google komen, maakt Doelbewust ook maatwerk websites. Hele mooie unieke websites die goed vindbaar zijn in Google door de hoge kwaliteit. De belangrijkste taak van mij tijdens mijn stage was zoekmachine optimalisatie. Dat houdt in dat ik klanten help om hoge posities in Google te halen, en goed vindbaar te zijn voor potentiele klanten. Aan de hand van verschillende zoekwoorden konden klanten goed scoren met relevante informatie op de website. Zo maken bedrijven meer omzet, omdat ze beter en door meer klanten worden gevonden.

Als jij graag met je bedrijf in de hoge posities van Google wilt komen en vindbaar wilt worden – neem vandaag nog contact met Doelbewust op!

 

Reacties uitgeschakeld voor Online marketing